fbpx
 
Iașul a inventat Administrația „Fără Nicio Investiție”

Iașul a inventat Administrația „Fără Nicio Investiție”


Consilierul local PNL Bogdan Iliescu spune că ieșenii sunt needucați și de aceea e blocaj rutier în Bucium. Și că nu trebuie făcut nimic, e doar o problemă de educație.

Întrevăd aici aerul de superioritate cu care doctorul Iliescu își tratează semenii, o autosuficiență care apare în aceasta breaslă la anumiți indivizi.

Dar în context politic, această declarație denotă nesimțire. Ieșenii sunt needucați că administrația PNL nu are niciun proiect pentru Iași. L-au luat pe Mihai Chirica de la PSD cu zero proiecte.

E vina ieșenilor că această administrație are o execuție reală de 20% pe an din cheltuielile de investiții, adică o cincime din ce se bugetează, pentru ca restul banilor să fie transferați deliberat la subvenții și în consum, fără nicio limită, fără nicio justificare, fără o analiză de oportunitate și eficiență.

E vina oamenilor că nu se înghesuie în cele 4 autobuze care taie Buciumul de dimineața până seara.

E vina noastră că Iașul a inventat administrația care nu mai are nevoie de nicio investiție. Totul e bun așa cum ne-a fost dat acum 100 de ani sau, ceva mai recent, cu vreo 50 de ani în urmă.

E vina noastră că doctorul Bogdan Iliescu nu-și bate capul în Consiliul Local cu probleme complicate și că simpla majoritate e suficientă pentru a dormi 4 ani pe acel scaun pe care îl ocupă inutil.

Extindeți linia de tramvai din Podu Ros până la vechiul post de politie din Bucium. Extindeți rețeaua spre Breazu, Șes Bahlui, Lunca Cetățuii, Tomesti, nu irosiți 40 milioane de euro pe an pe tot felul de prostioare. Separați sensurile Poitiers-Trei Fântâni cu Socola-Bucium, pentru că altfel nu aveți niciun rost în posturile pe care le ocupați. Anticipați finanțările europene și PNRR cu proiecte demarate pe cont propriu și apoi decontați sumele. Dezvoltați centre școlare în capetele de oraș, așa cum s-a propus deja, dar nu de către voi, majoritarii plini de sine, ci de unii reprezentanți USR sau ai societății civile care urlă în pustiu.

Sunteți extrem de slabi și aroganți. Ne-ați irosit ultimii 10 ani și o să ne mai irosiți încă 10 ani de-acum înainte, rotindu-vă la Putere și mulțumindu-vă cu propriile privilegii. Nu sunteți în stare de nimic, stați cu fundurile pe sute de milioane de euro și nu munciți o zi cu adevărat. Vă revărsați disprețul față de ieșeni și ne mâncați anii de viață blocând orice inițiativă. Timpul furat e cel mai mare prejudiciu pe care voi, Majoritatea Nulităților, îl produceți acestui oraș.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30