fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

Bătrână din Vaslui, snopită în bătaie pentru un pumn de tămâie. Agresorul credea că femeia umblă cu vrăji


O bunicuță din Vaslui a fost snopită în bătaie de un tânăr, chiar de Sfântul Nicolae. Supărarea individului ar fi pornit de la puțină...tămâie.

Bunicuța din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, a fost lovită cu bestialitate de individul care a intrat peste ea în casă, în comuna Poienești, chiar în ziua Sfântului Nicolae. Bărbatul de 33 de ani era beat și voia să se răzbune pentru că mama agresorului și femeia bătută au făcut schimb, zilele trecute, de niște tămâie. Bărbatul a crezut că cele două lucrează cu lucruri necurate împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor, arată publicația Vremea Nouă, pentru că, potrivit vecinilor, bărbatul și-ar fi bătut și mama.

Bătrâna de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui, la fel ca și agresorul ei. Bunica a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe, în timp ce agresorul, Vasilică P., a fost transferat la Secția Psihiatrie. La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital.

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului. Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au declarat rudele femeii bătute. A doua zi după incident, agresorul a ajuns din nou la Psihiatrie, adus de fratele mai mare, încercând astfel să rezolve problemele cu băutura.

Potrivit Poliției, agresorul are dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30