fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
IJJ Bacău IJJ Bacău

Ogepa, cățelușa jandarmilor băcăuani, are o nouă familie


Ogepa, căţeluşa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bacău, a fost primită într-o nouă familie, după ce conducerea instituţiei a anunţat că este adoptabilă pentru că nu mai poate participa la misiuni, din cauza vârstei înaintate.

„De 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noştri. Din păcate, instructorul care a avut grijă de ea cea mai mare perioadă nu mai este în viaţă, iar Ogepa are nevoie de multă atenţie. Din cauza vârstei, ea nu mai îndeplineşte condiţiile necesare pentru a putea participa la misiuni. Pentru noi primează binele partenerului nostru necuvântător şi am luat cea mai bună decizie pentru ea", a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.
Căţeluşa a fost adoptată de o familie de militari care are două proprietăţi în Târgu Neamţ şi Bucureşti.
De-a lungul carierei sale militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecţii de dresaj şi alături de care şi-a desfăşurat activitatea.
A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Naţională a României sau de Ziua Jandarmeriei Române. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: