fbpx
 
Twitter / IMSHIN Twitter / IMSHIN

Un copil din Palestina a fost sfâșiat și mâncat de viu de un leu, după ce a rămas blocat între gratiile cuștii în care se afla animalul


Un băiat în vârstă de șase ani a fost ucis de un leu după ce ar fi rămas blocat între gratiile cuștii animalului, la o grădină zoologică privată din Palestina.

Hamada Iqtiet a mers la grădina zoologică din Fâșia Gaza, Palestina, împreună cu familia sa și ar fi fost mâncat de viu de un leu, luni, 1 mai, scrie Daily Star.

Purtătorul de cuvânt al poliției, colonelul Ayman Al-Batniji, a declarat că băiatul a escaladat gardul de protecție de la grădina zoologică Asdaa Park din orașul Khan Younis, din sudul Fâșiei Gaza.

Cu toate acestea, familia băiatului a declarat că acesta, care era împreună cu mama sa și cu alți membri ai familiei, se apropiase de un gard exterior unde se afla leul, când a fost atacat.

Imaginile arată locul în care băiatul a trecut prin gardul de protecție, iar în interiorul cuștii pot fi observate pete de sânge.

Se pare că este pentru prima dată când cineva a fost ucis de animalele ținute la una dintre cele câteva grădini zoologice private din regiune.

Atacul a stârnit noi apeluri pentru închiderea acestora, în contextul în care se susține că animalele nu pot fi îngrijite în mod corespunzător în teritoriul palestinian aglomerat și sărăcit.

Se pare că animalele sunt ținute în condiții deplorabile și au de suferit din cauza luptelor repetate dintre Israel și conducătorii Hamas din Gaza, ceea ce a dus la neglijare, înfometare și lipsă de îngrijire medicală.

Deși grupurile de protecție a drepturilor animalelor au efectuat mai multe salvări de animale, multe dintre acestea nu primesc ajutor.

Poliția a confirmat că a închis grădina zoologică privată ca măsură de siguranță.

Această măsură a fost luată după ce, săptămâna aceasta, în Africa de Sud, un lucrător al unui safari a fost mutilat și ucis de un elefant.

Îngrijitorul de elefanți Kabelo Mashao, în vârstă de 36 de ani, se afla în patrulare în parc când a observat că unul dintre animalele uriașe a deschis un zăvor al unei porți de siguranță la Inverdoorn Private Game Reserve, în apropiere de Ceres, în Africa de Sud.

El s-a grăbit să rezolve situația când elefantul, pe care se pare că îl „cunoștea destul de bine”, l-a atacat, l-a lovit cu piciorul și l-a ucis.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30