fbpx
 
Gustul amar al victoriei! Jucătorii Iașului au câștigat meciul cu Chiajna, deși inițial nu au vrut să intre pe teren Foto: digisport.ro

Gustul amar al victoriei! Jucătorii Iașului au câștigat meciul cu Chiajna, deși inițial nu au vrut să intre pe teren


CSM Poli Iaşi a câştigat, vineri seara, meciul contra celor de la Concordia Chiajna, scor 1-0, ambele echipe aflându-se în partea de jos a clasamentului, în lupta pentru a evita locul 12 ce duce la barajul de rămânere în Liga 1.

 

Partidă de la Iaşi a început cu câteva minute întârziere, din cauza zăpezii care s-a depus pe gazon. Gazdele nu au eliberat suprafaţa de joc, ci doar tuşele.

 

Ieşenii au început mai decis, însă Concordia a reuşit să înscrie în minutul 25, reuşita fiind însă anulată pentru ofsaid. Şase minute mai târziu, Andrei Cristea a deschis scorul, după ce a reluat în poartă după o fază frumoasă gazdelor pe partea dreaptă.

 

Tot CSM Poli Iaşi a avut cele mai mari ocazii de a marca, Cristea ratând o foarte mare ocazie, în minutul 56, când mingea trimisă de el a fost scoasă de pe linia porţii.

 

 

Până la final, scorul a rămas neschimbat, astfel că ieşenii ajung la 19 puncte şi rămân pe locul 11. Chiajna este pe 12, locul care duce la baraj, având 16 puncte.

 

Ambele echipe au însă mari probleme financiare. Jucătorii Iaşului nu au mai fost plătiţi de aproape 3 luni, iar aceştia urmează să depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

 

De asemenea, Prosport notează că ieşenii au dorit chiar să amâne începerea meciului, în semn de protest faţă de lipsa de finanţare din partea autorităţilor locale.

 

(Sursa: ziare.com)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: