fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Martie 2020

Salamul, roşiile proaspete, laptele şi merele s-au scumpit cel mai mult în luna martie, comparativ cu decembrie 2019, în timp ce ouăle, fasolea, ceapa şi mălaiul s-au ieftinit, potrivit unei analize realizate de Consiliul Concurenţei pe baza datelor din Monitorul Preţurilor.

Publicat in Agricultura
Încă o persoană infectată cu noul tip de coronavirus a murit, numărul persoanelor decedate din această cauză ajungând la 26, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Vlad Voiculescu, preşedintele organizaţiei PLUS Bucureşti și fost ministru al Sănătății, a criticat faptul că statul nu a reuşit să se mobilizeze corespunzător în a proteja cadrele medicale aflate în prima linie a luptei împotriva Covid-19.

Publicat in Sanatate
Protecţia Civilă din Italia a anunţat că a înregistrat 969 de decese cauzate de epidemia de Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit Corriere della Sera. Acesta este cel mai mare număr de decese înregistrat de la începutul crizei din această ţară.

Publicat in Eveniment
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 ani din București, internat prin Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Ioan în data de 26 martie.

Publicat in Sanatate
Algoritmul de testare pentru COVID-19 a fost actualizat şi publicat vineri pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Publicat in Sanatate
În ultima duminică din luna martie, România trece la ora vară. Astfel, în noaptea de 28 spre 29 martie 2020, ora 03.00 devine ora 04.00. Acest lucru nu se va întâmpla peste tot în lume. Există ţări care au refuzat să adopte schimbarea orei de vară.

Publicat in Social
Poliţia Bacău face verificări după ce, pe rețeaua de socializare Facebook, a apărut un clip video în care un echipaj agresează un trecător.

Publicat in Moldova
Liga Studenților (LS IAȘI) atrage atenția că în căminele de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași există un pericol epidemiologic iminent, pentru că la solicitarea conducerii studenții rămași în cămine au fost mutați în camere de mai multe persoane, deși unii se aflau în auto-izolare. În plus, în camerele de cămin în care au fost mutați este frig, apa caldă nu este furnizată permanent, iar o parte dintre studenți au început să dezvolte simptome ușoare, asociate Covid-19.

Publicat in Educatie
Bilanțul mondial al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns, vineri, la 25.066.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3