fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 Martie 2020

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara este unicul din zona de vest a țării care realizează teste pentru depistarea noului coronavirus.

Publicat in Sanatate
O fetiţă de 4 ani a fost grav rănită după ce, sâmbătă, la Medgidia, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen de către mama sa, minora fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 74 de ani din judeţul Hunedoara, infectat cu noul coronavirus, a murit, numărul deceselor ajungând la 30, a informat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Publicat in Sanatate
Criza mondială creată de pandemia de coronavirus nu va putea fi depășită decât prin solidaritate între țările din Uniunea Europeană, prin solidaritate între guvern și companii, prin solidaritate între guvern și cetățenii României.

Publicat in Politica Locala
România nu are, din păcate, forța financiară a unor țări precum Germania sau Franța, care au anunțat măsuri masive de ajutor pentru economie.

Publicat in Politica Locala
„Închiderea județului este o măsură de protecție în primul rând a Sucevei, pentru că ar stopa intrarea în altor infectați și ar crește eficiența folosirii resurselor concentrate acolo. Județul Suceava trebuie ajutat ACUM de toată România! Soluția nu este «închidem și abandonăm»!

Publicat in Administratie Locala
O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanță din Galați s-a infectat cu noul coronavirus. Probele au fost recoltate după ce femeia s-a simțit rău și au confirmat prezența virusului. Soțul asistentei este jandarm și a fost izolat la domiciliu pentru a se stabili dacă nu a fost infectat și el.

Publicat in Moldova
Bilanţul pandemiei a ajuns la 26.819 morţi la nivel mondial. Statele Unite sunt prima ţară cu peste 100.000 de persoane infectate cu noul coronavirus. Italia anunţă un număr record de morţi din cauza Covid-19. Bilanţul se apropie de 10.000 de decese.

Publicat in Eveniment
Omul de afaceri Remus Rădoi, care controlează firme de pază şi protecţie din Caracal, a fost depistat de poliţişti pentru a doua oară în această lună conducând autoturismul, deşi avea permisul suspendat.

Publicat in Justitie
Dr. Alida Moise, șef secție la Terapie Intensivă în cadrul spitalului MAI Gerota, se zbate între viață și moarte din cauza COVID-19, au declarat surse medicale.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 2