fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Aprilie 2020

Un român în vârstă de 37 de ani pe numele căruia era emis un mandat de arestare european a fost arestat în Italia, de o patrulă a Poliției Călare, în timpul unor controale de rutină pentru depistarea persoanelor care nu respectă măsurile de izolare socială.

Publicat in Eveniment
Președintele Societăţii Române de Microbiologie consideră actuala pandemie, provocată de noul coronavirus, să se întindă pe o perioadă de doi ani.

Publicat in Sanatate
Alte nouă decese ale unor pacienți cu coronavirus au fost raporate sâmbătă seară în România, bilanțul deceselor ajungând la 291. În cursul dimineții, au mai fost confirmate 12 decese, bilanțul zilei ajungând la 21.

Publicat in Sanatate
Trei suceveni au plecat din zona de carantină și au fost prinși, sâmbătă, la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, de unde intentționau să zboare în Germania la muncă sezonieră.

Publicat in Justitie
Două cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost infectate cu noul coronavirus, potrivit unei informări de presă transmisă, sâmbătă, de Centrul Judeţean de Comunicare (CJC), coordonat de Instituţia Prefectului.

Publicat in Moldova
Un jandarm din Alexandria s-a împuşcat în cap, Poliţia fiind anunţată la 112 că o persoană se află în stare de inconştienţă şi prezintă o plagă prin împuşcare, informează, sâmbătă, IPJ Teleorman.

Publicat in Social
Două zboruri cu muncitori sezonieri pentru Germania sunt programate, sâmbătă, din Sibiu, au declarat reprezentanții Prefecturii, citați de Mediafax.

Publicat in Social
Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Galați a fost demis la solicitarea prefectului, pentru că a refuzat internarea mai multor persoane provenite din azilul de bătrâni Sf. Ilie.

Publicat in Moldova
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind lipsa de stocuri de materiale şi echipamente medicale specifice şi cine se face vinovat de ignorarea semnalelor de alarmă emise de specialişti în contextul pandemiei globale.

Publicat in Politica Locala