fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 09 Iulie 2020

Familia unei femei decedate de cancer la colon află că vor primi rămășițele într-un sac sigilat ca și cum aceasta ar fi murit de Covid-19, deși nu fusese testată. Directorul medical al unității spune că femeia fusese internată singură în salon pe Secția Chirurgie, dar personalul a găsit-o noaptea dormind cu o pacientă care a fost confirmată cu Covid, relatează Gazeta de Sud.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră gălățeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care transporta 60 de kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră suceveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T., au destructurat trei grupuri infracţionale care desfăşurau activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări şi care acţionau pe raza judeţului Suceava.

Publicat in Moldova
Primarul capitalei sud-coreene Seul a fost găsit mort. Potrivit poliţiei, corpul neînsufleţit al lui Park Won Soon a fost găsit în partea de nord a oraşului, în apropiere de locul unde fusese identificat ultima dată semnalul de la telefonul său mobil în cadrul unor operaţiuni de căutare de mai mult ore.

Publicat in Eveniment

Invitat: George Pleșu - manager cultural


Publicat in Reporter TV
Şapte universităţi din România au fost selectate de către Comisia Europeană pentru a face parte din rețelele universităţilor europene.

Publicat in Educatie
Ministerul Afacerilor Externe anunță că, începând cu data de 9 iulie, cetățenilor care se deplasează din România în Olanda le este recomandată ferm auto-izolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile din momentul intrării pe teritoriul Regatului Țărilor de Jos.

Publicat in Eveniment
Un medic din Iași infectat cu noul tip de coronavirus a dat în judecată Ministerul Sănătăţii, Spitalul de Boli Infecțioase, Direcția de Sănătate Publică, dar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pe motiv că a fost internat cu forța. Asta după ce a apelat de bunăvoie la Serviciul de Ambulanță pentru a fi transportat la spital în momentul în care a primit confirmarea că este pozitiv. Judecătorii au decis însă că cererea de externare de urgenţă nu se justifică.

Publicat in Sanatate
Operațiune de proporții a procurorilor DIICOT din Caraș-Severin. Trei grupări care se ocupau cu traficul de droguri în Reșița au ajuns în dubele Poliției.

Publicat in Justitie
Doi turiști români au fost testați pozitiv pentru COVID-19 în Grecia, anunță Ministerul de Externe. Săptămâna trecută, o altă turistă a fost confirmată cu noul coronavirus.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3