fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 17 Mai 2022

O instanţă din Moscova a amendat postul Radio Liberty/Radio Free Europe cu 10 milioane de ruble (153.459 de dolari) pentru că nu a şters „conţinut interzis” de pe site-urile de internet, informează marţi agenţia de presă RIA, relatează Agerpres.

Publicat in Panorama
Societatea de radio şi televiziune a Republicii Moldova (Teleradio-Moldova) a anunţat că va desfăşura o investigaţie internă pentru a elucida de ce juriul său a acordat un punctaj „suspect de mic” României la Eurovision, relatează marţi agenţia EFE, citată de Agerpres.

Publicat in Moldova
În data de 14 mai 2022 a fost inaugurată ultima investiție din Parcul Industrial Miroslava – cel mai mare depozit logistic al producătorului și distribuitorului ieșean Misavan, o investiție de 7 milioane euro, sumă ce include construcția acestuia, dotările tehnologice și stocurile de marfă. Proiectul depozitului logistic a fost necesar deoarece Misavan și-a propus, ca strategie prioritară, să-și deservească cât mai eficient clienții, să vină în întâmpinarea nevoilor acestora și, bineînțeles, pentru o gestionare cât mai bună a timpilor de livrare, dat fiind faptul că în ultimii 2 ani lanțurile logistice au fost afectate. Proiectul a fost demarat în iunie 2020, construcția se întinde pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați și cuprinde, pe lângă zona de depozitare și logistică, și o zonă de de birouri, implicit sediul companiei Misavan. Capacitatea maximă de depozitare densă este de aproximativ 4.800 de locuri de paleți. Depozitul deservește toate cele 12 filiale din întreaga țară ale companiei.

Publicat in Administratie Locala
Diplomaţia rusă a decis să expulzeze doi diplomaţi finlandezi, ca măsură de retorsiune faţă de o decizie similară de la Helsinki, anunţă marţi Ministerul rus de Externe.

Publicat in Eveniment
Un copil de 12 ani a provocat un accident soldat cu rănirea a două persoane în Botoșani, iar polițiștii au întocmit dosar penal fără a ști însă pe cine să pună sub acuzare, întrucât nu este clar cum a ajuns băiatul să conducă mașina.

Publicat in Moldova
Numărul soldaţilor ruşi morţi în Ucraina este ţinut secret şi mult redus de Moscova. Dintre miile de soldaţi ruşi ucişi în Ucraina, mulţi sunt foarte tineri, proveniţi din cele mai sărace regiuni ale Federaţiei Ruse şi adesea din minorităţi etnice, afirmă experţi, relatează marţi AFP, conform Agerpres.

Publicat in Panorama
Spațiile verzi din Târgu Jiu sunt invadate de șerpi. Speriați, locuitorii orașului au sunat la 112. Jandarmii au prins până acum două reptile de peste 1,5 metri, pe care le-au eliberat în mediul lor natural, a anunțat  purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj. În cartiere întregi din municipiu iarba nu a fost tăiată, iar cetățenii se tem că șerpii se vor înmulți.

Publicat in Social
Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu, dat în urmărire după ce a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru corupţie, ar fi fost prins în Atena, Grecia, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Imagini apărute pe rețelele de socializare arată momentele în care luptători ucraineni refugiați în Azovstal se predau forțelor proruse, clipurile postate arătând că o parte dintre soldații ultimei redute din Mariupol sunt răniți.

Publicat in Panorama
Teatrul Național Iași se alătură campaniei de strângere de fonduri „Artiști români pentru artiști ucraineni” cu spectacolul „Masaj”, cea mai recentă producție a regizorului Radu Afrim pe scena ieșeană de teatru. Reprezentația este programată pe 26 mai, de la ora 19:00, la Teatru³. Biletele se achiziționează doar de la Agenția Teatrală (tel. 0232 255999).

Publicat in Social
Pagina 1 din 3