fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 16 Iulie 2022

O echipă de medici de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iaşi a efectuat o intervenţie endoscopică în timpul căreia au aplicat procedura Whole Lung Lavage, care presupune o spălătură totală, în cazul unui bărbat în vârstă de 55 de ani.

Publicat in Sanatate
Administratorul și trei angajați ai căminelor private de bătrâni aflate pe Calea Giulești din București, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost acuzați că au bătut persoanele internate în aceste centre și le-au forțat să le dea bani. În urma acțiunii polițiștilor, opt persoane vârstnice au fost salvate și relocate la Direcția de Asistență Socială, au declarat surse din poliție pentru Digi 24.

Publicat in Social
USR va livra opoziţie pe bune, spre frica PNL şi PSD - a declarat Cătălin Drulă, sâmbătă, după ce a fost validat ca preşedinte al partidului în cadrul unui congres online al formaţiunii, transmite.

Publicat in Guvern
Autoritățile ucrainene au identificat doi copii morți la Vinița. Unul era cu mama sa într-o clinică, celălalt își aștepta unchiul într-o mașină care a ars. Al treilea copil mort a fost identificat încă de ieri. E vorba de Lisa, o fetiță de 4 ani, a cărei poveste a impresionat întreaga lume. Soția președintelui ucrainean a scris un mesaj tulburător despre micuța pe care a întâlnit-o de Crăciun.

Publicat in Panorama
Opt șoferi filmați în timp ce aruncau gunoi pe marginea drumurilor din județul Bihor au fost identificați de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționați în luna iunie cu amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Publicat in Social