fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 19 Noiembrie 2023

Ironia în România: directorul Cătălin Bulgariu a ratat proiectul Terminalului 4 de la Aeroport dar apoi a încasat 54.000 de euro pentru „consultanță” la Stef Invest, care voia să construiască tocmai acest Terminal

Pesedistul și-a făcut un site copiat după o firmă americană, adăugând un „o” în denumire ca să nu fie dat în judecată

N-are niciun client, dar pe site se laudă cu 80 de angajați și peste 100 de afaceri încheiate cu succes

Deși nu mai are nicio activitate concretă de 3 ani, anul acesta și-a luat un Volvo electric nou-nouț

A lucrat doar la stat, iar soția încasează tot de la Primărie 6.250 de lei/lună. A fost transferată cu un salariu mai mare de la OPC la Tehnopolis


Publicat in Anchete
Judecătorii de la Tribunalul Olt au dispus arestarea preventivă a doi bărbaţi care au constituit un grup infracţional, au confecţionat şi distribuit droguri cu ajutorul a doi adolescenţi de 14 şi 15 ani. De asemenea, o femeie a fost pusă sub control judiciar în acelaşi dosar.

Publicat in Justitie
Afacerea cu mame surogat racolate din România continuă, deși sunt comise fapte ilegale, iar autorităţile române cunosc situația, în vară fiind identificată o astfel de rețea de trafic de persoane.

Publicat in Social
Un şofer ucrainean a fost prins de poliţiştii de la Vama Siret cu 147.500 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 300.000 de euro ascunse într-un TIR care transporta oficial croissante din Ucraina.

Publicat in Moldova
Un velier şi mai multe bărci pescăreşti s-au scufundat în portul turistic Tomis din municipiul Constanţa, din cauza vântului puternic şi a ploii torenţiale din acest weekend.

Publicat in Social
Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu au fost prinşi în Marea Britanie, a anunţat, duminică, Poliţia Română.

Publicat in Justitie
Senatorul USR Marius Bodea solicită o anchetă în cazul reabilitării bojdeucii lui Ion Creangă, el afirmând că bojdeuca a fost mutilată. „Este o oroare marca Costel Alexe, mai spune parlamentarul ieșean.

Publicat in Administratie Locala
În loc de 41 de județe, România ar putea rămâne doar cu 15. În plus, comunele și orașele vor fi organizate și redefinite în funcție de numărul de locuitori.

Publicat in Administratie Locala
Reprezentanții României s-au întors victorioși de la Campionatul Mondial de Atelaj Canin, care a avut loc în Cehia.

Publicat in Alte Sporturi
O chitară care i-a aparţinut solistului trupei Nirvana, Kurt Cobain, a fost adjudecată în schimbul unei sume de peste 1,5 milioane de dolari la o licitaţie din Statele Unite, transmite agenţia DPA.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30