fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 16 Decembrie 2023

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Politehnica Iaşi, 2-2 (2-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
Primarul din Monaco, Georges Marsan, a fost inculpat împreună cu alte patru persoane pentru fapte de corupţie, a anunţat sâmbătă Parchetul general al Principatului, relatează France Presse.

Publicat in Eveniment
Ungaria se va opune prin veto aderării Bulgariei la spaţiul Schengen dacă guvernul de la Sofia nu abrogă noua taxă pe tranzitul gazului rusesc, a transmis sâmbătă Ministerul de Externe ungar, potrivit Reuters.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 48 de ani a sunat la Poliţia Bragadiru anunţând că atât el, cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri, găsită în mâncare, cei doi fiind transportaţi la o unitate spitalicească.

Publicat in Social
Trupele israeliene au identificat din greşeală trei ostatici israelieni ca fiind o ameninţare şi au deschis focul asupra lor, ucigându-i, în timpul luptelor din Gaza, a anunţat vineri seara purtătorul de cuvânt al Forţelor de Apărare Israeliene.

Publicat in Eveniment
Alexandra Căpitănescu a plecat acasă cu trofeul celui de-al XI-lea sezon de „Vocea României” și cu premiul de 100.000 de euro.  

Publicat in Social