fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 03 Decembrie 2023

„Primarul a luat clădirea ca să se creadă că are relații în Justiție”, spune în linii mari, cu gura lui, vânzătorul Casei Callimachi, Cătălin Crișu, soțul vicepreședintei Curții de Apel Iași, Anda Ciocîntă

Casa a fost luată de Primărie cu 813.000 de euro fără nicio negociere, în 2017

Imobilul nici măcar n-a fost expertizat, descoperindu-se ulterior că trebuie încadrată în clasa I de risc seismic, deci e oricând în pericol de auto-demolare

Demagogia lui Mihai Chirica era la apogeu în ședința CL în care s-a aprobat tranzacția: „Să lăsăm ceva generațiilor viitoare”

Casa e neatinsă de aproape 7 ani, practic Primăria neavând nevoie de aceasta dacă o ține nefolosită

I-au ținut isonul consilierii din PSD și PNL, așa-zisa Putere și Opoziție care gravitează în jurul lui Chirica de 9 ani

Însuși cel care a vândut imobilul, câștigând 813.000 de euro, spune că primarul s-a folosit de numele lui și că n-are nicio justificare în a lăsa clădirea să se degradeze


Publicat in Anchete
Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident grav în care a fost implicat un șofer, care circula pe contrasens pe A1, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort, sâmbătă spre duminică noapte.

Publicat in Eveniment
Un cutremur slab cu magnitudinea 3,2 s-a produs duminică, la ora locală 12:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Publicat in Social
Doi polițiști au fost împușcați în cap de un fugar, în Polonia. Individul era urmărit pentru fraude economice, iar acum riscă închisoarea pe viață pentru tentativă de omor.

Publicat in Eveniment
Trupa americană de hard rock Kiss, care a susţinut sâmbătă ultimul concert din carieră la Madison Square Garden din New York, a încheiat show-ul prin prezentarea avatarurilor lor, versiuni digitale care par destinate să-i înlocuiască.

Publicat in Panorama
Doi bărbaţi au fost atacaţi de urs duminică în localitatea Milaş, ei fiind asistaţi de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Publicat in Social
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, reţinut în Germania după ce a părăsit ţara ilegal, refuză să-şi dea acordul pentru extrădare simplificată, a anunţat, duminică, avocatul acestuia, Răzvan Doseanu.

Publicat in Justitie
Peste 100 de pasageri români blocați la Munchen au trecut printr-o experiență dificilă pe aeroportul german, care a anulat toate cursele aeriene, din cauza zăpezii.

Publicat in Social
Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este în mijlocul unui scandal după ce și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități. 

Publicat in Moldova
Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă seară, în zona unui patinoar amenajat la un centru comercial din sudul municipiului Ploieşti, agresorul fiind căutat de poliţişti.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2