fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Decembrie 2023

Omul de afaceri a fugit de 9 ani și jumătate în ajunul condamnării sale la 6 ani cu executare, în Dosarul „Mită la prefect”

El trebuie să mai stea ascuns până în mai 2025

Sunt cinci condamnați din Iași care au fugit din țară și sunt de negăsit


Publicat in Anchete
Consumul de alcool în locuri publice precum spitale, școli, biserici, parcuri sau alte locuri publice va fi pedepsit cu amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei, potrivit unui proiect de lege adoptat de Senat.

Publicat in Parlament
Procurorii care au preluat ancheta în cazul femeii din judeţul Iaşi înjunghiată de soţ au stabilit că cei doi s-au prezentat împreună la Primăria Belceşti, pentru a demara formalităţile divorţului amiabil, dar bărbatul s-a răzgândit brusc. Între cei doi s-a iscat un conflict, iar bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie.

Publicat in Justitie
Un englez care a picat de 59 de ori proba teoretică la examenul pentru obținerea carnetului de șofer a reușit din a 60-a încercare. Cursantul a fost lăudat pentru perseverența „uimitoare”, relatează BBC.

Publicat in Panorama
O nouă înregistrare video cu primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost dată publicității. El a fost filmat în timp ce își cumpăra două cartele de telefon dintr-un magazin din Ungaria, pentru a putea vorbi fără să fie localizat.  

Publicat in Justitie
Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru săvârşirea a şase infracţiuni, după ce ar fi produs un accident de circulaţie în urma căruia un adolescent de 15 ani şi-a pierdut viaţa.

Publicat in Justitie
Editorii celebrului dicţionar englez Oxford au desemnat "cuvântul anului 2023" termenul argotic "rizz", sinonim al carismei sau al reuşitei în arta seducţiei, apărut pe reţelele de socializare şi popularizat în special de actorul Tom Holland, informează AFP.

Publicat in Panorama
Un bărbat ameninţa lumea pe stradă, luni, în Sibiu cu un cuţit şi distrugea anvelopele unor maşini, au intervenit poliţiştii şi cel în cauză a fost internat, informează IPJ Sibiu.

Publicat in Social
Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, este urmărit penal de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA într-un dosar privind achiziţia de locuinţe pentru persoane vulnerabile.

Publicat in Justitie
O tânără de 20 de ani, din comuna dâmboviţeană Voineşti, a fost reţinută de poliţişti, după ce ar fi lovit cu vătraiul o fată de 16 ani, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3