fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Decembrie 2023

Politehnica Iaşi a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 19-a a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
Un poliţist de la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea șpagă.  

Publicat in Justitie
Ministrul israelian al cabinetului de război Gadi Eizenkot a aflat de moartea fiului său în luptele din Gaza în timp ce se sfătuia cu privire la planurile operaţionale pentru Gaza la cartierul general militar din afara enclavei palestiniene. A povestit vineri, la înmormântare, colegul său, Benny Gantz, relatează Reuters.

Publicat in Panorama
Cele 10 persoane implicate în dosarul vârstnicilor sechestraţi în Bucureşti şi-au convins victimele că există o relaţie de iubire şi, ca dovadă, le-au cerut cote părţi din imobilele deţinute.

Publicat in Justitie
Informații șocante în cazul tinerei vânzătoare ucise de șeful ei, joi dimineață. Moartea fetei de 23 de ani, însărcinată în 4 luni, a fost una violentă. După ce a lovit-o de mai multe ori, bărbatul ar fi decapitat-o.

Publicat in Social
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi fac verificări, după ce o fetiţă de patru ani din localitatea Maşloc a decedat, în urma unui traumatism suferit la nivelul capului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Publicat in Social
Poliţiştii din Bacău au efectuat mai multe percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune, un suspect fiind condus la audieri.

Publicat in Moldova
Angajaţii personalului auxiliar de specialitate şi personalului conex din cadrul Tribunalului Iaşi au organizat, vineri, un protest spontan prin întreruperea activităţii timp de două ore la compartimentele de lucru cu publicul, suspendarea participării grefierilor în şedinţele de judecată şi a desfăşurării oricărei alte activităţi profesionale specifice funcţiei.

Publicat in Justitie
Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat vineri că fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă este urmărit penal pentru abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, în dosarul privind achiziţia de vaccinuri împotriva COVID-19.

Publicat in Justitie
Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat vineri că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, şi complicitate la abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, în dosarul privind achiziţia de vaccinuri anti-COVID.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3