fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 15 Martie 2023

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan, miercuri, pe DN 1, în oraşul Comarnic, poliţiştii rutieri suspendându-i dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Publicat in Social
Trei femei au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DJ 156A, în localitatea Borleşti, în care au fost implicate două autoturisme şi o căruţă.

Publicat in Moldova
Șase cetățeni români sunt acuzați că ar fi participat la jafuri și furturi asupra unor persoane în vârstă din regiunea administrativă San Diego din SUA și că ar fi spălat aproape 1,4 milioane de dolari din veniturile obținute din aceste infracțiuni.  

Publicat in Eveniment
Este anchetă într-o comună din județul Iași, acolo unde o fetiță de 4 luni a murit la scurt timp după ce a fost consultată de un medic. Fetița era răcită și avea febră, dar după ce a primit tratament în urgențe i-a scăzut temperatura.

Publicat in Sanatate
Descoperire șocantă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Un tânăr de 27 de ani, originar din Bihor, a fost găsit mort la două zile după ce dispăruse de acasă.

Publicat in Social
Un bărbat, membru al unei grupări criminale din El Savador, a fost condamnat la 1.310 de ani de închisoare.

Publicat in Panorama
Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de DIICOT.

Publicat in Justitie
Curtea de Apel Craiova a dispus miercuri încetarea procesului penal împotriva lui Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe şi primar al municipiului Slatina, pe motiv că faptele s-au prescris, fiind anulată o condamnare de 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, primită de acesta la instanţa de fond, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Iașul, cel mai mare județ al României, și municipiul reședință, cel mai mare oraș după Capitală, sunt conduse de doi liberali care și-au abandonat misiunea publică. Incompetenți, fără viziune și fără chef de muncă, Mihai Chirica, primar, și Costel Alexe, președinte al Consiliului Județean, au ratat toate marile proiecte care ar fi însemnat progres și creșterea calității vieții pentru toți ieșenii.

Publicat in Politica Locala
Inflația galopantă continuă în România, și se întâmplă dintr-un singur motiv: actualii guvernanți profită de pe urma ei! Pentru fiecare leu pe care îl plătiți în plus, de la lună la lună, pentru orice produs, statul încasează 19% din el prin Taxa pe Valoarea Adăugată, plus multe alte taxe și impozite aplicate afacerilor. Orice scumpire aduce mai mulți bani în vistierie pentru a fi plătite pensiile speciale ale lui Ciucă și alte tuturor celorlalți speciali de la vârful statului român. Banii în plus de la Buget îi asigură lui Iohannis și mai multe zboruri intercontinentale de lux cu oprire ogligatorie la Sibiu. Banii în plus colectați din sărăcirea fiecărui român țin în posturi toate rudele și amantele membrilor de partid cu funcții. 

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3