fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 20 Februarie 2024

Am intrat în posesia primelor date din expertiza medico-legală în cazul mamei lăsate să moară cu zile la Maternitatea Botoșani, în august 2023

Femeii nu i s-au luat probe microbiologice de urină și de secreție vaginală

Dezvăluirea capitală: în laborator, în dreptul codului pacientei, nu apar rezultate la analizele de sânge, ca și cum nu ar fi fost procesate

E un mister: i s-a luat sânge? N-au fost probele prelucrate, n-au ajuns rezultatele la medicul de gardă? Le-a ignorat acesta cu bună știință?

Infecția se vedea în sânge în cel mult o oră, pentru că raportul medico-legal arată fără dubii că fătul era mort deja de minim 48 de ore

I-au lăsat unei paciente să-i putrezească pruncul mort în burtă și n-au intervenit

Experții consultați de REPORTER spun că asemenea cazuri sunt întâlnite frecvent în maternități și se intervine în viteză: analize, expulzarea fătului prin chiuretaj, tratament urgent cu antibiotice

În 8 ore, cât a stat Alexandra în salon urlând de durere, era timp să fie salvată de trei ori, nu o singură dată


Publicat in Anchete
Directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Ionuţ Lupu, a fost demis, marţi seara, de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, din cauza întârzierilor la plată a subvenţiilor către fermieri şi a blocajului din sistem.

Publicat in Guvern
Doi tineri de 18 şi 19 ani din judeţul Caraş-Severin sunt cercetaţi pentru pornografie infantilă şi viol în formă continuată, după ce au racolat o fată de 14 ani de pe reţelele de socializare şi au convins-o să întreţină relaţii sexuale cu ei. Toate momentele intime au fost înregistrate, clipurile video fiind stocate. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Ambasadorul României la Moscova Cristian Istrate a depus flori la Piatra Solovetsky, un monument al victimelor represiunii politice, în memoria opozantului rus Alexei Navalnîi. „Gândurile noastre se îndreaptă către familia acestuia şi către toţi oamenii din Rusia care tânjesc după democraţie, libertate şi demnitate”, arată mesajul postat pe contul reţelei X al Ministerului Afacerilor Externe, potrivit News.ro.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns, marţi, într-un magazin de bijuterii din zona ultracentrală a municipiului şi a sustras două lanţuri de aur.

Publicat in Social
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a transmis marţi că numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a înregistrat o scădere cu 23% săptămâna trecută faţă de cea precedentă.

Publicat in Sanatate
Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, se confruntă cu „serioase probleme de sănătate'' şi necesită îngrijire medicală de specialitate, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu.

Publicat in Liga I
Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţişti după ce prin şantaj au obţinut peste 30.000 de lei de la persoane care fuseseră filmate în ipostaze intime, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Justitie
Contul de pe platforma X (fosta Twitter) al Iuliei Navalnaia, văduva opozantului rus Aleksei Navalnîi, a fost restabilit marţi după mai puţin de o oră de suspendare pentru încălcarea regulilor de utilizare, informează AFP.

Publicat in Eveniment
În spațiul public și civic este exprimată din ce în ce mai mult revolta cetățenilor din județul Iași față de întârzierile tot mai mari în derularea celei mai importante investiții din județ: Autostrada Unirii A8, Sectorul Moțca-Lețcani-Ungheni.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4