fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 12 Iunie 2024

Jale la Sala Unirii, una dintre „realizările” tandemului Chirica-Apreotesei

Oficial, primarul Chirica a clamat inaugurarea „la cheie” a fostei săli Cinema Victoria în decembrie 2019, cu țintă manipularea electoratului de la alegerile locale din 2020

O mare minciună: în anii care au urmat, Ateneul a tot scos la licitație lucrări pentru refacerea imobilului pe bucăți: o fațadă, altă fațadă și tot așa

Revoltătoare este, însă, situația lipsei sistemului de aer condiționat: spectatorii și artiștii se coc la foc mic în timpul spectacolelor

În iunie anul trecut, directorul de atunci al Ateneului, Andrei Apreotesei, promitea că rezolvarea situației este iminentă. Iunie 2024: nici o schimbare, „cuptorul” este, încă, în funcțiune

Toate acestea, în condițiile în care Ateneul a atribuit contracte pentru instalarea sistemului de climatizare în decembrie 2022 și, din nou, în martie 2024

Situația a devenit virală pe rețelele de socializare: „Păcat de piesă, păcat de OAMENII de pe scenă, păcat de noi, cei care plătim bilete. Rezolvati problema! Nu se poate să vă bateți joc! Este inadmisibil așa ceva!”, a scris, zilele trecute, o ieșeancă pe pagina de Facebook a Sălii Unirii


Publicat in Anchete
Un motociclist de 35 de ani din Sibiu, care făcea parte dintr-un grup care se deplasa pe traseul Durău - Izvorul Muntelui, a murit în Parcul Naţional Ceahlău.

Publicat in Social
Cei trei inculpaţi acuzaţi de uciderea tinerei al cărei cadavru a fost găsit marţi într-un geamantan, pe strada Oneştilor, dar şi torturarea surorii acesteia, aflată în spital în stare gravă, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi sunt cercetaţi pentru omor calificat prin cruzimi.

Publicat in Justitie
Un poliţist local din Timişoara a fost lovit de un bărbat, după ce acesta din urmă a fost legitimat deoarece a fost observat de poliţiştii locali când distrugea burlanele unei clădiri. În ajutorul poliţistului au intervenit mai mulţi tineri, care l-au imobilizat pe bărbat.

Publicat in Social
Un bărbat de 63 de ani va fi cercetat pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, după ce un echipaj de jandarmi l-a surprins cu un cuţit asupra lui într-o staţie de autobuz din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Publicat in Social
Un bărbat, de 34 de ani, care miercuri s-a stropit cu benzină, în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, şi a ameninţat că îşi dă foc, a fost imobilizat de poliţişti şi dus la spitalul de psihiatrie.

Publicat in Social
Tutunul, alimentele ultraprocesate, combustibilii fosili şi alcoolul, promovate de lobby-urile din domeniul industrial, sunt responsabile pentru 2,7 milioane de decese pe an în Europa, a avertizat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care solicită o mai bună reglementare în acest sens, transmite AFP.

Publicat in Panorama
Președintele Ucrainei a cerut din nou sprijin pentru apărarea aeriană a țării, în încercarea de a preveni atacurile Rusiei asupra infrastructurii energetice deteriorate ucrainene.

Publicat in Eveniment
Kevin Spacey, 64 de ani, a izbucnit în lacrimi, într-un interviu cu Piers Morgan, în timp ce vorbea despre problemele financiare cu care se confruntă.

Publicat in Vedete
Comisia Europeană a aprobat, în temeiul Regulamentului UE privind concentrările economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S.A. de către UniCredit S.p.A. din Italia.

Publicat in Banci
Pagina 1 din 4