fbpx
Portokal
Cartierul Silk District, programul unic de vânzări în Iași: te muți acum, plătești peste 15 ani

Cartierul Silk District, programul unic de vânzări în Iași: te muți acum, plătești peste 15 ani


Cel mai inovativ sistem de vânzări este adus la Iași de Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului rezidențial Silk District: închiriezi apartamentul înainte de a-l cumpăra.

Poți închiria o locuință în cel mai modern cartier al Iașului pe o durată de până la 15 ani, iar apoi o poți cumpăra beneficiind de un discount ce poate ajunge la 20%. Practic, plătești o chirie lunară, beneficiezi de apartament, iar în momentul în care te decizi să-l cumperi, devii proprietar.

Poți închiria în Silk District, iar mai târziu poți cumpăra

Această facilitate, denumită Flexassist de către Prime Kapital, este unică în vânzările de apartamente din Iași. Dacă nu ai suma necesară achiziției sau nu ești sigur de planurile pe termen lung, poți locui în Silk District, vizavi de Iulius Mall, plătind o chirie lunară, la prețul pieței. Dacă după un număr de ani vrei să cumperi, beneficiezi inclusiv de rate la dezvoltator.
Programul se adresează exclusiv celor care folosesc proprietatea ca locuință principală. Adică trebuie să locuiești efectiv în Silk District, nu poți subînchiria. Te poți muta imediat prin intermediul unui contract de închiriere, iar ulterior, la cumpărare, beneficiezi de prețuri preferențiale. Reducerea poate ajunge la 20% din valoarea apartamentului, pe baza fiecărei chirii plătite.

Flexassist, ideal pentru tinerii profesioniști

Produsul Flexassist se adresează doar persoanelor fizice. Îți poți cumpăra căminul mult visat chiar dacă:
- nu ai fonduri suficiente pentru avansul minim solicitat în cadrul unui credit ipotecar;
- ai surse de venit care nu sunt luate în considerare sau cărora le sunt aplicaţi coeficienţi de ajustare ce reduc semnificativ sumele luate în calcul pentru acordarea unui credit ipotecar;
- ești un tânăr profesionist la începutul carierei și prin urmare nu ai acum un venit suficient de mare pentru a obţine un credit ipotecar, însă ai perspective favorabile pentru o creștere substanţială a venitului în viitorul apropiat.

Facilități fără concurență la închiriere

Antecontractul de vânzare-cumpărare îți oferă dreptul de a achiziționa apartamentul într-un termen maxim de 15 ani. Principalul avantaj este că vei finaliza achiziția mai târziu la prețul stabilit astăzi.
Un termen de plată atât de lung îți permite să fixezi singur momentul achiziției, în perioada care îți convine cel mai mult. Nu ești afectat de creșterile de prețuri ulterioare.
Programul Flexassist îți permite să suplimentezi avansul fără costuri suplimentare, pe toată perioada în care ești chiriaș. În momentul în care cumperi poți accesa orice surse de venit: proprii, credit ipotecar sau rate la dezvoltator.
Avansul minim este de 10% din prețul de cumpărare. Contractul de închiriere se face inițial se face pe o perioadă de 5 ani, iar apoi se actualizează anual. Mai mult, dacă nu mai vrei să faci achiziția și vrei să te muți, dezvoltatorul Prime Kapital îți garantează returnarea avansului. Astfel, te vei simți în siguranță.

Rate la dezvoltator întinse pe 30 de ani

Sistemul de rate la dezvoltator este de asemenea unic în vânzările de apartamente din Iași, ca facilități oferite. Prime Kapital îți oferă posibilitatea de a plăti într-o perioadă maximă de 30 de ani, cu un DAE (dobândă anuală efectivă) de 8%. Ratele lunare sunt egale, iar calculul la 30 de ani, la un apartament de 76.500 de euro, duce la o rată fixă de 557 de euro, cu toate costurile incluse. 

Un cartier verde la doi pași de centrele comerciale

Silk District este cea mai cool comunitate, aproape de orice. Plasat în capătul Bulevardului Tudor Vladimirescu, este la câteva minute de mers pe jos de Iulius Mall, la 20 de minute de Palas, într-o plimbare, și cu alte centre comerciale la doi pași.
Silk District este un cartier verde, o comunitate întinsă pe 100.000 mp, din care 40.000 mp reprezintă verdeață, locuri de joacă și alei. Cartierul oferă 800 de locuri de parcare multi-level la un total de 661 apartamente.
Apartamentele au tavane înalte, care creează senzația de spațiu, logii și balcoane generoase, fiind configurate de la 1 la 4 camere.
Silk District este un veritabil hub de transport public, fiind la întretăierea a numeroase trasee de autobuz și tramvai, putând ajunge ușor în orice punct al orașului.

Article image
Maggie Kitshoff, residential partner Prime Kapital, spune că interesul pentru Iași crește, pe fondul pandemiei și al flexibilizării prezenței fizice la birou. Contează infrastructura, școlile și oamenii vor căuta alte orașe în afara Bucureștiului. „În Iași e cerere de apartamente mai spațioase, iar concurența oferă locuințe mai mici”, spune reprezentanta Prime Kapital. Facilități urbane în proximitate, spații verzi și locui...
Autor cristi tanasa Imobiliare 11 Martie 2021


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top