fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook/Toader Adrian Lavric Foto: Facebook/Toader Adrian Lavric

Primar din Suceava, dispărut de două zile de acasă după ce a fost acuzat că a lovit un consilier


Primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric, în vârstă de 47 de ani, a dispărut de acasă în urmă cu două zile. Bărbatul a fost văzut ultima dată ieşind din sediul primăriei în după-amiza zilei luni, 7 iunie. De atunci niciun salariat al instituţiei publice nu a mai putut să dea de el. 

Primarul nu şi-a depus o cerere de concendiu şi nici nu a delegat atribuţiile, aşa cum prevede legislaţia, relatează „Adevărul”.

Secretarul comunei a a declarat că soţia primarului ar fi sesizat Poliţia, aspect care nu a fost însă confirmat în mod oficial de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Maşina primarului a fost găsită în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, semn că alesul local ar fi părăsit judeţul. Nu se cunoaşte însă cu certitudine destinaţia. Surse neoficiale susţin că primarul ar fi plecat în Italia, mai exact la Roma.

În urmă cu două săptămâni, primarul PSD Toade Adrian Lavric a fost reclamat la Poliţie de către consilierul local USR, Silvestru Balan. Acesta din urmă susţine că a fost lovit de primar, în urma unor discuţii aprinse care ar fost purtate cu câteva minute înainte de incident, în timpul unei şedinţe de Consiliu Local. Consilierul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Rădăuţi, pentru că ar fi suferit un traumatism cranian şi contuzie de coloană lombară.

 

Sursa: Adevărul


 
Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac