fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

Să-l știe tot Vasluiul! Poarta Versace de la palatul lui Mercedes din Băcești


Mercedes, un locuitor din comuna vasluiană Băcești, și-a pus o poartă marca Versace la vilă, stârnind respectul vecinilor săi într-o localitate în care au răsărit zeci de palate construite din ajutoarele sociale primite de la state din Europa civilizată.

Un sătean din Băcești, județul Vaslui, pe numele său Mercedes, și-a pus la vila-palat pe care a ridicat-o în comună o poartă marca Versace pe care a dat nu mai puțin de 4.500 de euro, scrie Vremea Nouă.

 

Mercedes a cerut ca numele său să fie trecut la vedere pe poartă, astfel încât toți cei care îi trec pragul sau doar se perindă prin fața curții să știe cu cine au de-a face.

 

Băcești este, de altfel, înțesat cu zeci de astfel de „palate”, ridicate cu cel puțin 2 etaje, cu zeci de camere, colorate strident și mașini de lux lăsate ostentativ în drum, nu în curțile spațioase, pentru ca toată lumea să poată vedea cât de bogați sunt proprietarii.

 

Toate acestea sunt obținute din ajutoarele sociale primite de la statele din Europa occidentală și banii proveniți din activitățile ilegale desfășurate în România, un fapt de notorietate pentru toată lumea, precizează sursa citată, chiar dacă toți se jură că au muncit din greu în străinătate, iar apoi au învestit acasă, motiv pentru care spun ei că ar trebui să fie apreciați.

 

Romii din Băcești folosesc la palatele lor de la flori din plastic la statui de lei din marmură, iar la intrarea în fiecare astfel de palat stă scris numele proprietarului: Mercedes, Chiparos, Maradona etc.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac