fbpx
Portokal
Foto: presseportal.de Foto: presseportal.de

O „epavă” pe autostradă! TIR românesc cu o groază de probleme tehnice, scos din circulație de polițiștii germani


Polițiștii germani au scos din circulație un TIR românesc, după ce au descoperit că nu avea inspecția tehnică periodică și prezenta mai multe deficiențe grave, transmite presseportal.de, citat de Știrile Pro TV.

TIR-ul a fost oprit marți, la ieșirea de pe autostrada A43, în Dulmen. Primul lucru pe care ofițerii l-au observat au fost defecțiunile afișate în bord, care strălucea precum „pom de Crăciun”, potrivit serviciului de circulație din Dulmen, și indica, de asemenea, erori ABS.

Din acest motiv, polițiștii de la serviciul de circulație din Dulmen au ordonat o verificare într-un atelier de specialitate. Pe lângă defecțiunea la sistemul ABS, mecanicii au găsit și un disc de frână complet rupt. Potrivit sursei citate, acest lucru se întâmplă de obicei atunci când discul este deja uzat, iar camionul este încărcat puternic.

Șoferul român nu a mai fost lăsat să plece la drum. Acesta transporta piese auto din Rimini, Italia și urma să le ducă la Gescher. Camionul trebuie să treacă printr-o reparație extinsă la fața locului pentru a putea părăsi atelierul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Go to top