fbpx
 
15 ani de închisoare pentru femeia din Suceava care și-a omorât trei copii nou-născuți

15 ani de închisoare pentru femeia din Suceava care și-a omorât trei copii nou-născuți


Femeia din Suceava care și-a omorât trei copii în perioada 2016-2019 a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Cadavrul unuia dintre micuți a fost ascuns timp de 2 săptămâni în casă, pentru că pământul era prea înghețat ca să-l îngroape.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost condamnată de Tribunalul Suceava la 15 ani de închisoare după ce și-a omorât trei copii nou-născuți, dar sentința nu este definitivă, astfel încât individa rămâne în continuare în libertate, întrucât procurorul nu a cerut arestarea ei, deoarece mai are acasă alți trei copii, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia a fost judecată pentru infracţiunea de violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor.

Copiii au fost născuți într-un lighean cu apă, în cadă sau într-un sac de plastic, după care au fost uciși și îngropați în grădina casei.

Într-un caz a ținut cadavrul unui bebeluș ascuns timp de 2 săptămâni pentru că pământul era prea înghețat pentru a-l îngropa, iar al treilea micuț a fost născut în timp ce ceilalți 3 copii ai săi se uitau în sufragerie la televizor.

„În ziua de 29 iunie 2016, fiind singură la domiciliu, a născut un copil de sex masculin într-un lighean din baia locuinţei, l-a acoperit cu o pătură, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până în ziua următoare. În ziua respectivă inculpata a luat cadavrul copilului, a săpat o groapă în grădina casei şi l-a îngropat”, au arătat procurorii.

„În ziua de 3 februarie 2018, aflându-se din nou singură la domiciliu, a născut în baie, în cada plină cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească aproximativ 2 săptămâni după care, într-o noapte, l-a îngropat tot în grădina din faţa casei”, au descris procurorii a doua faptă.

„În ziua de 9 august 2019, în jurul orei 06:00, inculpata s-a trezit şi şi-a dat seama că urmează să nască. L-a informat ulterior pe soţul său că nu se simte prea bine şi nu va merge la locul de muncă în ziua respectivă. În jurul orei 14:00, profitând de faptul că soţul său nu se afla acasă, iar ceilalţi trei copii se uitau la televizor, inculpata a intrat în baia locuinţei, a încuiat uşa pe interior, a aşezat un sac menajer în bideu, a născut ulterior un copil de sex masculin, iar după puţin timp a legat sacul menajer în care se afla nou-născutul. A pus apoi sacul într-o cutie de carton pe care a dus-o în casa bătrânească (nelocuită) şi a aşezat-o pe un dulap. Atât în ziua respectivă cât şi în următoarele două zile (sâmbătă şi duminică) inculpata nu i-a comunicat nimic soţului său, comportându-se faţă de acesta ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Osemintele celor 3 copii au fost descoperite în grădină, iar femeia și-a recunoscut faptele. Procurorii au stabilit că suferea de tulburare mixtă de personalitate, iar faptele au fost comsie pe fondul unor episoade depresive, dar a avut discernământ de fiecare dată.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30