fbpx
 

Traficant inventiv: sute de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în sistemul de ventilație al unui autocar (VIDEO)


Poliţişti de frontieră de la Albiţa împreună cu lucrători vamali au descoperit la controlul de frontieră, ascunse în sistemul de ventilație al unui autocar, peste 6.000 de tigarete de contrabandă.

„În ziua de 29 octombrie a.c, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un autocar, cursă regulată pe ruta Chișinău-Iași, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 33 de ani.

Pentru valorificarea unor date și informații deținute la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, colegii noștri au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în sistemul de ventilație al autocarului, cantitatea totală de 6.220 de ţigarete (311 de pachete), de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova”, arată reprezentanții ITPF Iași.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 1.550 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: