fbpx
 
Foto: focuspress.ro Foto: focuspress.ro

O confuzie... fericită! Rihanna s-a distrat cu un grup de români la Istanbul: totul a pornit de la Suleyman Magnificul (VIDEO)


Rihanna a făcut poze și s-a distrat cu un grup de români la Istanbul, după ce l-a confundat pe unul dintre ei cu Suleyman Magnificul - de fapt cu actorul care interpreta acest rol.

Solista a ajuns în prejma românilor, după ce o prietenă care o însoțea a făcut, prima, confuzia, relatează Focus Press. În seara de 5 noiembrie, un român aflat la un restaurant în Istanbul a trăit momentul vieții sale atunci când artista a venit să facă poze cu el, relatează sursa citată

Grupul de constănțeni aflați în vacanță în Istanbul au ajuns vineri seară într-un restaurant recomandat de prieteni. Aici, unul dintre ei – Andrei Iacob, antrenor de tenis – a fost abordat la masă de o femeie de origine americană care l-a rugat să facă o poză împreună.

Femeia crezuse că este actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman. După ce a realizat confuzia, aceasta și-a chemat și o prietenă să îi arate asemănarea și confuzia făcută. Prietena în cauză era chiar Rihanna, care a ținut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificul.

Apoi, constănțenii au petrecut împreună cu Rihanna, cu care au și cântat împreună.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30