fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Interceptări de pe front. Soldat rus: „Vai de capul nostru. Noi nu avem armată. Dacă ne atacă SUA, suntem terminaţi” (AUDIO)

Interceptări de pe front. Soldat rus: „Vai de capul nostru. Noi nu avem armată. Dacă ne atacă SUA, suntem terminaţi” (AUDIO)


Pe canalul de YouTube al consilierului Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gheraşcenko, a fost publicată o conversaţie telefonică, în care un soldat rus se plânge prietenului său că nu vor învinge niciodată în războiul cu Ucraina.

De asemenea soldatul a mai afirmat că Federaţia Rusă nu are armată decât la postul TV „Звезда” (Stea - post de televiziune social şi patriotic federal rus), care este supravegheat de Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse prin Compania TV şi Radio a Forţelor Armate Ruse, scrie EpochTimes-Romania.

Acesta este convins că Putin şi Şoigu nu ştiu ce se întâmplă pe front, menţionând că unul dintre comandanţii săi a fost concediat după ce şi-a luat inima în dinţi şi a raportat superiorilor adevărul.

De asemenea, vorbind despre comandanţii săi, soldatul rus îi mărturiseşte prietenului că i-ar pune „pe toţi într-o linie şi fără să clipesc, îi împuşc pe toţi. Sunt nişte nimicuri, comandanţii naibii. Ce fel de comandanţi sunt? Noi nu avem armată de loc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi”.

Mai jos redăm conversaţia telefonică dintre cei doi prieteni ruşi:

Prietenul soldatului rus: Ce zici, îi învingem, sau nu?

Soldat rus: Pe naiba. Cine, noi? Noi nu învingem. Vai de capul nostru. Îţi povestesc mai detaliat când mă întorc. Sunt gata să demisionez chiar mâine. Sunt dezamăgit total de armata noastră, un milion de procente. La naiba. Noi nu avem armată. Ştii cum luptăm noi? Cu ceea ce a rămas din cel de-al Doilea Război Mondial. Dar ucrainenii au de toate, tehnologii noi. La ei oamenii practic nu luptă. Pentru ei luptă tehnica, dar la noi e invers, tehnica nu luptă pentru că nu o avem sau e zdrobită. La noi oamenii sunt trimişi în prima linie şi aproape că nu au mai rămas, cel puţin în regimentul meu.

Soldat: Totul este fake, niciun adevăr. I-am povestit Marinei când i-am dat telefon, sunt gata să-i împuşc pe toţi comandanţii. Am automat, îi pun pe toţi într-o linie şi nici nu clipesc, îi împuşc pe toţi. Sunt nişte nimicuri, comandanţii naibii. Ce fel de comandanţi sunt? Noi nu avem armată. Nu avem deloc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31