fbpx
 
Foto: Monitorul de Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

Un bărbat din Botoșani și-a înjunghiat soția în somn. Femeia tocmai depusese actele de divorț


Un individ din Botoșani și-a înjunghiat soția în somn, imediat ce femeia ceruse oficial divorțul. Ea a fost salvată de fiica ei și a ajuns în stare gravă la spital.

Femeia ceruse divorțul de soțul ei, care vineri, a trecut pe la un bar, unde și-a făcut curaj cu mai multe sticle de alcool, apoi s-a dus în locuința familiei sale, hotărât să se răzbune.

Potrivit polițiștilor, individul ar fi scos dintr-o borsetă cuţitul pe care îl purta cu el, înjunghiindu-și soţia, care dormea, de două ori, o dată în piept, în zona inimii şi a două oară în mână, relatează Monitorul de Botoșani.

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit să o apere, însă în acel moment bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta că o omoară. Fata a scăpat doar după ce a intervenit un văr, aflat și el în apartament.

Atacatorul reușit să fugă, desculţ şi înarmat cu cuţitul. Acesta a fost văzut în spatele blocului, iar ulterior şi-a pierdut urma. Fiica femeii a alertat echipajele de urgență, iar ambulanța a transportat-o pe victimă la spital, cu sângerare masivă. Între timp, poliția a făcut cercetări la fața locului, iar agenții l-au prins pe individ la scurt timp de la comiterea faptei.

Agresorul a fost reținut și cel mai probabil va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de tentativă de omor.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30