fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
IJJ Bacău IJJ Bacău

Alungau spiritele rele! Doi bătrâni din județul Bacău, cercetați penal după ce au tras cu puștile în curtea bisericii din Podu Turcului


Doi bărbaţi din comuna Podu Turcului sunt cercetaţi penal după ce vineri au tras mai multe focuri cu puşca, în aer, în curtea bisericii din localitate, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

„În această dimineaţă, doi băcăuani din comuna Podu Turcului au tras şase focuri în curtea bisericii, în plan vertical, cu puştile de vânătoare de calibru 12. Motivul, care ţine de o tradiţie veche de prin partea locului - alungarea spiritelor rele. Spre ghinionul lor, în zonă se aflau şi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care au intervenit şi i-au legitimat pe cei doi, în vârstă de 86 ani, respectiv 78 ani, constatând că armele de vânătoare erau deţinute în mod legal", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.
Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă letală sau interzisă fără drept.
Actele procedurale întocmite au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30