fbpx
 
O vedetă din Rusia care l-a criticat pe Vladimir Putin a murit în urma unui accident bizar

O vedetă din Rusia care l-a criticat pe Vladimir Putin a murit în urma unui accident bizar


Dima Nova, star pop din Rusia, a murit în condiții suspecte, fiind unul dintre contestatarii președintelui rus Vladimir Putin.

Muzicianul Dima Nova și formația sa, Cream Soda, aveau o melodie numită "Aqua Disco" și era un mare imn anti-Vladimir Putin. Însă, artistul a murit la doar 35 de ani, după un accident ciudat.

Potrivit publicației Newsweek, cântecul trupei Cream Soda se referea la presupusa vilă de 1,3 miliarde de dolari a președintelui rus, aflată în apropiere de Moscova și în care ar trăi cu iubita sa fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea și doi copii.

Luxoasa proprietate are o zonă de lounge descrisă ca fiind o "discotecă acvatică", așa că trupa a profitat de acest lucru și a făcut un cântec despre asta.

Versurile includ: „Mă inviți la film și la câteva pahare. Mă inviți să respir fumul de shisha, să mă răcoresc pe pături, să privesc apusul de soare din budoarul tău de marmură.Tu nu înțelegi că este foarte old school".

Cu toate acestea, după lansare, melodia cântată la voce de Dima Nova a fost folosită ca un slogan de mobilizare împotriva liderului rus cu orice ocazie. Ori de câte ori oamenii doreau să protesteze împotriva lui Putin, cântecul era difuzat.

A fost atât de popular încât protestele anti-Kremlin au fost numite "Aqua Disco Party".

Cântecul a devenit tot mai popular în statul lui Putin, după ce Rusia a invadat Ucraina și a lansat un război total. Cream Soda s-a format în 2012 și a lansat patru albume.

Nova, al cărui nume real este Dmitri Svirgunov, a murit după ce a traversat râul Volga înghețat. O declarație a celor de la Cream Soda a confirmat vestea tragică într-o postare pe rețelele de socializare, potrivit LAD Bible.

„Am avut o tragedie noaptea trecută. Dima nostru Dima Nova, în compania unor prieteni, se plimba de-a lungul Volgăi și a căzut prin gheață", se arată în declarație.

Muzicianul în vârstă de 35 de ani, fratele său Roman Svirgunov, în vârstă de 25 de ani, și prietenul lor Georgy Kiselev, în vârstă de 28 de ani, au fost cu toții atrași sub gheață de curentul puternic și au fost dați dispăruți.

Site-ul de știri rusesc Meduza spune că incidentul de pe râul Volga a avut loc în satul Dievo-Gorodishche, în regiunea rusă Iaroslavl.

Accidentul ciudat este unul dintre multele care i-au afectat pe disidenții președintelui Vladimir Putin, în special de la invazia Rusiei în Ucraina.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30