fbpx
 
Celebra amantă Adina Samson s-a făcut „vindecătoare” pe internet. Tratamentele sunt online și tarifele sunt confidențiale

Celebra amantă Adina Samson s-a făcut „vindecătoare” pe internet. Tratamentele sunt online și tarifele sunt confidențiale


Femeia fatală din urmă cu 10 ani are un certificat în terapii neconvenționale și te vindecă de orice suferință doar printr-o discuție de la distanță

Adina Samson a devenit expertă în terapii energetice și are un site de prezentare în care poți comanda o ședință de o oră. „Reconectarea cu tine” se numește „cabinetul” virtual al Adinei Samson, care prezintă în cartea sa de vizită un Certificat de practician în „cod emoțional”.
Tânăra cu renume de „femeie fatală” a devenit cunoscută, în urmă cu 10 ani, într-un scandal național provocat de relația cu năbădăi avută cu fostul primar Gheorghe Nichita, care avea să fie reținut și ulterior condamnat penal. Acum, Adina Samson spune că trecutul nu o reprezintă și că privește viitorul cu mare încredere.

Imagine de pe site-ul oficial „Reconectarea cu tine”, însoțind explicațiile la terapia eliberării emoțiilor

O tehnică de medicină alternativă
„Codul emoțional” este o nouă terapie dezvoltată în Statele Unite de Bradley Nelson, un chiropractician care susține că fluxurile energetice ajută la vindecarea bolilor. După publicarea unui studiu aprofundat, Nelson s-a specializat în pregătirea altor cursanți în domeniu, eliberând niște certificate de liberă practică.
Adina Samson a mărturisit că a urmat cursurile online ale dr. Bradley Nelson în pandemie și că a obținut acest certificat. Cabinetul ei nu are însă o adresă precizată, terapiile desfășurându-se momentan „de la distanță”, prin calculator. Samson nu a vrut să spună în ce oraș își desfășoară activitatea, „cu siguranță nu stau în Iași”, a spus enigmatic.
După scandalul din 2015, tânăra a fost căsătorită cu un cetățean german, dar recent a revenit în România.

Terapia cranio-sacrală presupune contactul fizic, dar Adina Samson a spus că deocamdată nu ține ședințe la cabinetul propriu, ci doar online

„O fac mai mult din pasiune”

Site-ul de prezentare al Adinei Samson este foarte îngrijit grafic, iar informațiile sunt bine ordonate, dar terapeuta nu a dorit să spună cât costă o ședință: „Acest lucru îl anunț celor care chiar au nevoie de ajutorul meu și oricum o fac mai mult din pasiune, este o activitate de suflet. Iubesc ceea ce fac și doresc să ajut cum pot”.
Există trei forme de terapie: cranio-sacrală, energetică și astrologie vedică. Prima aplicație nu poate fi utilizată online pentru că presupune „atingeri blânde” ale anumitor centri nervoși de-a lungul coloanei vertebrale.
Terapia energetică în schimb este acel „Cod emoțional” pe care Adina Samson susține că îl stăpânește foarte bine și care poate ajuta oamenii să se vindece, indiferent de suferințe. Durata unei ședințe este de o oră.
Secretele meseriei sunt greu dezvăluite: „Nu există persoană care să n-aibă încredere în vindecarea sa și care să se vindece. Trebuie să crezi că te faci bine”, afirmă practiciana în cod emoțional.

Astrologia vedică e „un sistem precis care indică linia destinului fiecărei persoane”, afirmă Adina Samson pe site-ul propriu

„Am avut probleme cu tranzitul dar m-am vindecat”
Astrologia vedică duce deja în tărâmul speculațiilor, dar ar putea avea cei mai mulți clienți. Adina Samson susține că poate ghici destinul fiecărei persoane printr-o hartă astrală, un concept pus la punct în India. „
Este o astrologie a sufletului, dar conține un sistem de previziune extrem de precis și ajută concret în toate domeniile vieții”, se spune în prezentarea de pe site.
Cabinetul de pseudoștiință al Adinei Samson îmbină masajele cu psihoterapia și ghicitul în stele. Pe site-ul „Reconectarea cu tine” există și o rubrică de testimoniale în care câteva cliente își arată recunoștința: „Bună, Adina. M-au ajutat foarte mult terapiile (terapia Cranio-Sacrală și Eliberarea Emoțiilor) la problema cu digestia și colonul. Din cauza emoțiilor și stresului simțeam că este congestionată digestia mea și nu aveam un tranzit normal. Acum mi s-a reglat din nou tranzitul. Mulțumesc cu recunoștință!”, scrie Esmeralda Constantina, IT manager din București.
Constipația e o problemă la care acum există rezolvare.

O afacere sentimentală care a dus la condamnarea fostului primar Gheorghe Nichita

Dosarul Amanta a făcut-o celebră
Adina Samson a fost în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri publice din istoria Iașului, în 2015. Remarcată de fostul primar Gheorghe Nichita, după ce se angajase în Primăria, tânăra a avut o relație sentimentală cu acesta.
După ce s-au despărțit, primarul a continuat să o urmărească prin diverși interpuși, alți angajați ai Primăriei, polițiști locali sau chiar interlopi. Comportamentul abuziv al lui Gheorghe Nichita s-a constituit într-un prejudiciu la bugetul public și a condus la întocmirea unui dosar penal de către DNA. I s-a spus Dosarul „Amanta”, iar fostul primar ispășește acum o o doua condamnare pentru aceste fapte.
Între timp, Adina Samson a dispărut din viața publică, căsătorindu-se în Germania. A divorțat și a revenit în România, dar spune că nu mai locuiește în Iași. „Reconectarea cu tine” este noua ei ocupație, un cabinet de terapii alternative.

„Au existat ani în care n-am știut cine sunt cu adevărat, în care mă întrebăm de ce sunt atât de multe provocări pe drumul meu. Vine o vreme când nu mai știi cine ești și ce vrei de la viață.”
Pasaj din prezentarea serviciilor oferite de Adina Samson pe site-ul „Reconectarea cu tine”

Article image
Doi polițiști locali, audiați marți în dosarul „Amanta”, au povestit la Tribunal ce „misiuni” au desfășurat pentru supravegherea iubitei fostului primar de Iași Gheorghe Nichita. În timpul programului sau în timpul liber, agenții trebuiau să verifice dacă Adina Samson este acasă sau  unde se plimbă prin oraș.  
Autor cristi tanasa Justitie 14 Iunie 2017

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30