fbpx
 
IPJ Bacău IPJ Bacău

Arme deținute ilegale, găsite în urma unor percheziții făcute în mai multe localități din județul Bacău


Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat percheziţii domiciliare în mai multe localităţi, în urma cărora au fost găsite arme deţinute ilegal, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

La domiciliul unui bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, poliţiştii au găsit o armă cu aer comprimat cu seria ştearsă prevăzută cu o lunetă, precum şi trei cutii de pelete.
La domiciliul unui tânăr în vârstă de 27 ani, din comuna Strugari, poliţiştii au identificat o armă aer comprimat, cu seria ştearsă. La locuinţa unui bărbat de 33 ani, din comuna Asău, au fost identificate o armă aer comprimat cu seria ştearsă şi o cutie de pelete iar la domiciliul unui tânăr, de 28 ani, din comuna Pârjol, au fost identificate o armă aer comprimat cu seria ştearsă, 59 de cartuşe şi două cutii de pelete", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.
La domiciliul unui bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Blăgeşti, poliţiştii au găsit o armă aer comprimat cu seria ştearsă prevăzută cu o lunetă, precum şi o cutie de pelete, iar la locuinţa unui bărbat de 47 ani, din comuna Ungureni, a fost identificată o armă aer comprimat, fără serie.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: