La capitolul iubite, CSMS Poli Iaşi e în Liga Campioanelor. Femeile din spatele jucătorilor noştri

La capitolul iubite, CSMS Poli Iaşi e în Liga Campioanelor. Femeile din spatele jucătorilor noştri


REPORTER DE IAŞI le prezintă pe partenerele unora dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti de la echipa de primă ligă a Iaşului. Vasile Gheorghe l-a prins pe Dumnezeu de picior: dacă se va căsători cu iubita sa, va deveni ginerele unuia dintre cei mai bogaţi clujeni. Dacă la joc despre formaţia din Copou se spune că are evoluţii care nu încântă ochiul, cu totul altfel stau lucrurile în privinţa iubitelor şi soţiilor.

 

Soţiile sau prietenele fotbaliştilor de la CSM Poli Iaşi sunt frumoase şi au siluete de invidiat. Ştiu să se îmbrace cu gust, au absolvit cel puţin o facultate şi, în marea majoritate, sunt patroane.

 

Bădic şi prietena sa, Andrei Cristea şi soţia Ioana, precum şi Aviva Vita, partenera lui Vasile Gheorghe 

Lavinia Ţigănaşu, poliţistul din casă

Alexandru Ţigănaşu este căsătorit de vara trecută cu Lavinia, agent de poliţie în comuna Vlăsineşti-Botoşani. Aceasta este antrenor internaţional de aerobic şi kangoo jumps.

 

 

Lavinia şi Alex deţin o sală de fitness la Vlăsineşti. Investiţia în sală a fost de aproximativ 160.000 de euro, din care 85% fonduri europene şi 15% contribuţia lor. Au în plan ca anul viitor să realizeze şi un bazin de înot lângă sala de aerobic. Faptul că Lavinia este bugetară oferă o oportunitate inedită: consultarea unei declaraţii de avere unde apar veniturile unui jucător de Liga I. Cei doi deţin un teren de 1.600 mp, o casă construită în regie proprie şi terminată în 2014, un AudiA4 şi un Ford Fiesta. Au datorii de 52.000, moneda nefiind precizată. Şi pam-pam, veniturile: soţia 32.000 lei, iar Alexandru Ţigănaşu 42.000 euro. De la sala de fitness, fotbalistul a încasat 10.000 de lei.

 

 

Maria şi Alexandru Ciucur

Alexandru Ciucur trăieşte din 2014 o frumoasă poveste de dragoste cu Maria Zvinca. Logodnica sa, care participă acum la Glamour Street Fashion Show, este Events Manager la PRIME România, Asociaţia studenţilor la relaţii publice şi comunicare. În plus, Maria este designer la propria firmă, ZVINCA, un atelier mic situat in zona istorica a Bucureştiului unde sunt concepute accesorii din piele sau din alte materiale naturale.

 

 

Annalisa şi Gianmarco Piccioni

Atacantul italian este împreună cu Annalisa Delnero de trei ani, şi, chiar dacă nu sunt căsătoriţi, Gianmarco o prezintă peste tot pe Annalisa ca fiind soţia sa. Nunta dintre cei doi ar trebui să aibă loc la anul, după cum spune Gianmarco. Vara aceasta, ea a lucrat în Bari, ca organizator de nunţi, dar în restul timpului stă la Iaşi, cu Gianmarco, care îşi doreşte foarte mult un copil.

 

Aviva şi Vasile Gheorghe

Vasile Gheorghe este prieten cu Aviva Vita, fiica proprietarului grupului Vitacom Electronics. Tatăl fetei a fost inclus în Top Capital, cu o avere de 6 milioane de euro. Presa din Cluj a scris că, la un moment dat, Aviva conducea un BMW Seria 7, în valoare de 150.000 de euro, şi avea un apartament de 300 de mp, evaluat la 120.000 de euro. În vârstă de 25 de ani, Aviva este director de marketing la firma tatălui ei şi se laudă cu studii la mari şcoli din Anglia: Hult International Business School, European Business School London, International Business with Spanish la Regent's College şi Regent's University London. Prinşi fiecare cu treabă, cei doi nu ratează niciun moment liber, fiind atraşi de destinaţii exotice.

 

 

Ramona şi Alessandro Caparco

Portarul lui Poli şi Ramona sunt împreună de patru ani şi jumătate şi au împreună un fiu în vârstă de un an, Leonard. S-au cunoscut la Târgu Mureş, la o sală de fitness, când portarul evolua pentru echipa locală, ASA. Ramona, care stă acasă cu cel mic, este contabilă şi lucrează pentru o firmă italiană din Republica Moldova. Cei doi, care nu se gândesc încă la nuntă, sunt mari amatori de vacanţe exotice. Au fost până acum în Seychelles şi Maldive, iar la anul plănuiesc o vacanţă la Rio de Janiero, la invitaţia lui Fabio Braga, fost fotbalist la formaţia ieşeană.

 

 

Agnes şi Lukacs Bole

Lukacs s-a căsătorit vara aceasta cu Agnes, ambii locuind acum în Iaşi. Soţia sa a absolvit anul acesta Facultatea de Drept la Universitatea Eötvös Loránd. Au făcut nunta în Kaposvári, locul de domiciliu al lui Agnes, familia fotbalistului locuind la 60 km distanţă. Cei doi sunt pasionaţi de călătorii şi nu ratează niciunul dintre serialele de pe HBO.

 

Citește și Această moarte nu există în statistici. Destinul crunt al femeii infectate la Spitalul Neuro

 

Ioana şi Andrei Cristea

Au avut o relaţie de cinci ani înainte de a se căsători, în vara acestui an. Ioana este absolventă de Sociologie şi are un master in criminalitate.

 

 

Aura şi Ionuţ Voicu

Alţi familişti din echipa CSMS. S-au căsătorit în 2014, iar Aura este absolventă de Afaceri internaţionale la Universitatea Hyperion.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Go to top