Dragnea aruncă bomba: „Săptămâna viitoare voi vorbi despre adevărații penali”

Dragnea aruncă bomba: „Săptămâna viitoare voi vorbi despre adevărații penali”


Liviu Dragnea anunță dezvăluiri. Liderul PSD a anunțat, vineri, seara, la Parlament, că săptămâna viitoare va începe să vorbească și el despre adevărații penali din România, pentru că s-a săturat să se arate numai la PSD și la ALDE atunci când se vorbește despre penali.

„Săptămâna viitoare o să încep și eu să vorbesc despre adevărații penali din România, pentru că m-am săturat să se arate numai la PSD și la ALDE despre penali. După ce intrăm în procedurile parlamentare pentru buget, o să încep să vorbesc”, a spus Dragnea.

 

El s-a referit și la Ordonanțele de urgență privind grațierea și modificările la Codul Penal și de Procedură Penală.

 

„Aștept de la Guvern ceva (..) să fie hotărâți, limpezi și foarte riguroși. Astept și eu să văd dacă iau o decizie, se discută că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează, mie oricum mi se pot face dosare  și după ordonanțe”, a spus Liviu Dragnea. El a adăugat că nu a văzut pe nimeni să critice când ”au fost adoptate prin OUG zeci de modificări la Codul Penal, de către Guvernul Cioloș, violându-se Constituția, pentru că  s-au mărit predepse”.

 

„Nu sunt părerolog. Aștept cu foarte mare interes și curiozitate să văd Guvernul că are o poziție, pe care să o înțelegem cu toții.  Eu nu am spus că sunt ordonanțe negative. Trebuie să ia o decizie, eu îmi asum orice responsabilitate”, a mai spus Dragnea.

 

Liderul PSD spunea în urmă cu o zi că nu știa nimic despre Ordonanțele de grațiere și amnistie. Dragnea mai spunea că nu a vorbit cu cei din Guvern și nici nu vrea să vorbească, pe acest subiect.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top