fbpx
 
Noul risc, amorul cibernetic: a picat în plasa unui „gigolo online”

Noul risc, amorul cibernetic: a picat în plasa unui „gigolo online”


Pericolul Facebook: credulă și superficială la capitolul relații, a căzut în plasă și a plătit pentru asta. O femeie, care are copii mari, plecați prin alte țări la muncă, se teme de ce ar putea păți dacă povestește ce s-a întâmplat. A pățit-o din cauza unui anume Lucian Lungu din Miroslava, căruia i-a dat până acum bani mulți. „Am căutat aventură, aventură am găsit. Este și vina mea”, spune femeia. Susține că fostul iubit, cu peste 20 de ani mai tânăr, ar avea fotografii și filme compromițătoare cu care o amenință. „Sunt și alte femei escrocate de el, nu doar eu”.

Expunerea vieții pe Facebook sau pe alte rețele de socializare și încrederea prea mare în necunoscuți au fost cauzele pentru care o femeie din Vaslui, care muncește în Italia, nu-și mai găsește liniștea. „Eu am acum 50 de ani și recunosc, am vrut o aventură. Am avut încredere prea mare și am greșit, acum plătesc”, spune femeia, care nu mai e căsătorită de aproape 20 de ani.

Pe grupuri matrimoniale l-a cunoscut pe Lucian Lungu, un tânăr din Miroslava căruia, spune ea, a ajuns să-i dea foarte mulți bani. Mai mult, femeia spune că acesta ar avea filme și fotografii făcute în timpul unor partide de sex și acum o șantajează și se teme de el. Contactat de REPORTER DE IAȘI, Lucian Lungu susține că femeia l-a plătit să se culce cu ea și, pentru că el are o altă relație, nu-i mai dă pace. „Am blocat-o pe toate canalele de comunicare, nu vreau să mai aud de ea”, spune bărbatul.

„Am vrut aventură”

Femeia din Vaslui recunoaște că greșeala îi aparține. „Vreau doar să nu mai pățească și altele ce am pățit eu. Pentru că acest om, Lucian Lungu, cu asta se ocupă. Agață pe grupurile de pe Facebook femei mai în vârstă, singure, divorțate, văduve. Le amețește și le ia banii, le escrochează”, susține femeia.

Se teme de orice expunere, așa că REPORTER DE IAȘI nu-i publică numele. „Așa am pățit și eu. M-a abordat pe Facebook, ne-am cunoscut acum vreo 3 ani, am venit la Iași, ne-am întâlnit. Eu sunt singură de 20 de ani, copiii sunt mari, mutați în alte țări. Am căutat aventură, am fost vinovată. Am fost și la bunicii lui, unde locuiește, la Vorovești – Miroslava. Totul era bine la început”, își amintește ea. Ne trimite chiar și o filmare făcută într-o mașină, alături de Lungu din Miroslava și par a fi în relații cordiale.

Cele mai multe like-uri ale lui Lucian Lungu pe Facebook sunt pentru femei trecute de 50 de ani

Șantaj cu filme și fotografii

Tot ea spune că Lucian Lungu ar avea filme și fotografii din timpul unor partide de sex și amenință să le publice. „Nu mi-a arătat mare lucru, nu mi-a trimis așa ceva, dar mă amenință. Mă amenință și cu moartea, chiar mi-e frică de el”, susține femeia.

Are înregistrări ale unor discuții în care se aude clar că Lungu o amenință. Și scandalul, spune ea, ar fi pornit de la faptul că Lucian Lungu ar avea să-i dea o sumă mare de bani. „Da, i-am dat bani mulți, am trimis și pachete bunicilor lui. Am încercat să-mi recuperez banii, mi-a dat o parte, dar apoi a refuzat să-mi mai dea datoria”, mai spune femeia.

În sprijinul ei, susține că există și alte mărturii ale altor femei care au fost păcălite de Lucian Lungu. „Este o altă doamnă care a avut curaj să spună public că a fost hărțuită de acest individ”, susține vasluianca. Aceasta mai spune că și în perioada relației știa că Lungu ar mai primi bani de la alte femei.

Captură după un mesaj postat de o femeie care ar cunoaște „năravurile” lui Lungu

Lungu confirmă relația, nu șantajul

Contactat de REPORTER DE IAȘI, Lucian Lungu a confirmat că a avut mai demult o relație cu femeia din Vaslui. „Doar că ce nu v-a spus este că m-a plătit să mă culc cu ea. S-a întâmplat de câteva ori. M-am iubit cu ea de vreo două ori, mi-a făcut plata, am blocat-o, am pe altcineva. Nu mi-a dat alți bani, nu am niciun film cu ea, nu am șantajat-o. Am blocat-o peste tot, nu mai vreau să aud de ea. A aflat că am o relație și a început să mă hărțuiască. Nu mă interesează persoana”, susține Lucian Lungu. Care nu s-a abținut totuși să confirme ceea ce spunea victima sa legat de amenințări: „Dacă nu se potolește, vede ea ce pățește”.

 

Postare a lui Lungu pe un site „de agățat”. Imediat a fost „interceptat” de o femeie care l-a cunoscut

Comportamentul clasic

Femeia spune că, la începutul discuțiilor cu Lungu, acesta era foarte atent și galant. „Are profile puse peste tot pe site-uri matrimoniale, pe grupuri de facebook de femei singure, pe Instagram, peste tot. S-a purtat frumos, eu am greșit când i-am dat bani, este vina mea”, mai spune femeia.

O căutare pe Google arată că cele mai multe victime ale escrocilor sentimentali de Facebook exact asta povestesc. Că, înainte de a interveni vreo discuție despre bani, cei care le abordau erau foarte atenți și galanți. Există numeroase femei care povestesc că au oferit sume importante unor indivizi pe care i-au cunoscut pe grupuri matrimoniale.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30