El - 57, Ea – 29. Doctorul Valentin Munteanu, de la „Sf. Maria”, se însoară: „Vârsta nu contează când dragostea e mare”

El - 57, Ea – 29. Doctorul Valentin Munteanu, de la „Sf. Maria”, se însoară: „Vârsta nu contează când dragostea e mare”


Fostul director al Spitalului de Copii divorțase în urmă cu trei ani. Pe Alexandra Leonte a cunoscut-o cu doi ani și jumătate în urmă. 

Nuntă în lumea medicală a Iașului. Medicul Valentin Munteanu, de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ se căsătorește civil cu Ioana Alexandra Leonte, și ea tot medic, la Institutul Regional de Oncologie. Fostul director al Spitalului de Copii, în vârstă de 57 de ani, se află la a doua căsătorie, în timp ce aleasa inimii are 29 ani. Diferența de vârstă nu este impediment pentru cei doi, care susțin că se iubesc.

Se căsătoresc civil

Doctorul ieșean Vasile Munteanu se va căsători civil astăzi cu medicul Ioana Alexandra Leonte. Ambii sunt doctori Anestezie și Terapie Intensivă, el la Spitalul de Copii „Sf. Maria“, ea la Institutul Regional de Oncologie. Alexandra Leonte mai face gărzi și la Spitalul de Copii. Acolo de altfel l-a întâlnit pe Valentin Munteanu, în urma unui stagiu.

„Eu sunt divorțat de mai bine de trei ani. Pe viitoarea mea soție am cunoscut-o în urmă cu doi ani și ceva. Ne-am cunoscut datorită profesiei pe care o avem, amândoi fiind medici ATI“, spune emoționat Valentin Munteanu.

După evenimentul de la starea civilă, cei doi vor petrece împreună cu câțiva prieteni.

„Nu va fi ceva fastuos. Doar o mică petrecere cu niște prieteni“, adaugă doctorul.

Nunta propriu-zisă nu au stabilit-o încă

Fostul director al Spitalului de Copii susține că va fi, probabil, și o petrecere mai mare când vor face cununia religioasă, dar nu au stabilit încă dată.

„Nu avem timp acum de lună de miere. Probabil că vom sărbători în vară, când avem amândoi concediu. Cât privește petrecerea, probabil că aceasta va fi când vom face cununia religioasă. Nu am stabilit încă o dată pentru acest eveniment“, adaugă doctorul.

„Nu este diferență de sentimente“

Valentin Munteanu are 57 de ani, în timp ce soția sa are 29 ani, dar diferența de vârstă nu pare să fie o problemă pentru cei doi.

„Ce contează vârsta atunci când doi oameni se iubesc? Eu chiar sunt foarte emoționat când mă gândesc la cununia noastră civilă. Chiar dacă este o diferenț ăde vârstă, nu este o fierenț ăde sentimente. Cel mai important este că simțim amândoi la fel și sperăm să avem o viață fericită împreună. Ne dorim și copii“, mai zice Munteanu.

Vârsta, doar o cifră când dragostea e mare

Anul trecut, sciitorul Consantin Parascan, în vârstă de 74 de ani, s-a căsătorit cu Cecilia Oana Nistor, în vârstă de 33 de ani, masterandă la Universitatea de Medicină. Cu 10 ani urmă, Parascan divorțase de realizatiarea TV Oana Lazăr, care era mai tânără cu 20 de ani deâct el.

Tot anul trecut, un cunoscut actor, regizor și profesor, de la Universitatea de Arte „George Enescu”, s-a căsătorit cu o fostă studentă a Facultății de Teatru, care este actriță a Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău.

Octavian Jighirgiu avea 44 de ani și era șeful Catedrei de Arta Actorului și membru al Senatului Universității de Arte, în timp ce soția sa, Andreea Darie, avea 21 de ani.

Tot în 2018, Bogdan Maximovici, în vârstă de 46 de ani, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, conferențiar universitar în cadrul Facultății de Arte Plastice de la Universitatea „George Enescu”, s-a căsătorit cu o tânără de 23 de ani din Galați. Andreea Georgiana Manolache a terminat Facultatea de Arte Plastice, unde preda Maximovici.

Un alt profesor ieșean, Dorin Popa, de la Departamentul de Jurnalism și Științele Comunicării al Facultății de Litere de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, în vârstă de 64 de ani acum, s-a căsătorit cu o fostă studentă de-a sa, Alina Popa, care are acum 39 de ani.

În 2012, conferențiarul Ovidiu Gavrilovici, de la Facultatea de Psihologie, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu o fostă studentă Aliona Dronic, în vârstă de 32 de ani.


Citeste si...
Nota
(4 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Go to top