fbpx
 
USR și PLUS au suspendat toate activitățile de precampanie

USR și PLUS au suspendat toate activitățile de precampanie


Conducerea USR a decis suspendarea activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă şi pe cele door to door de distribuire directă de materiale de promovare, în contextul apariţiei cazurilor de coronavirus. O decizie asemănătoare a fost luată și de PLUS, care anunță că membrii se vor concentra în special pe comunicarea în mediul online, inclusiv pentru ședințele de partid.

„Am decis aseară, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activităţile publice de precampanie desfăşurate în stradă şi activităţile door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context”, a scris marţi preşedintele USR, Dan Barna, pe Facebook.

Totodată, el a cerut Guvernului să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acţiune pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus.

PLUS a anunțată că activează o celulă de criză din care vor face parte foștii miniștri ai internelor, sănătății și muncii.

„Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) a luat decizia să formeze o Celulă de criză pentru coronavirus prin care să contribuie, complementar cu activitatea Guvernului și a Centrului de Comunicare Strategică, la informarea populației și cu recomandări adresate autorităților publice și cetățenilor

Celula de criză PLUS pentru coronavirus a decis azi suspendarea imediată a activităților electorale de stradă și a evenimentelor publice și direcționarea eforturilor tuturor membrilor și filialelor către activități de asistare a comunităților prin măsuri de informare, ajutorare a persoanelor vulnerabile, a persoanelor aflate în izolare la domiciliu.”, se arată într-un mesaj pe Facebook.

PLUS cere tuturor partidelor să își suspende activitatea electorală din precampanie.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: