fbpx
 

Ce se întâmplă când suni la 112 și Poliția vine după 3 ore: tânărul dispărut a fost găsit mort! Sătenii îl prinseseră în viață!


Veste îngrozitoare pentru familia din Tomești care a anunțat, în urmă cu două zile, dispariția fiului lor, cu handicap grav. Tânărul a fost găsit fără suflare în satul Pietrărie din comuna Bârnova. Cazul a fost prezentat pe larg, astăzi, de REPORTER DE IAȘI care descrie modul revoltător în care polițiștii au acționat.

Polițiștii spun că pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență.

Ștefan Cupeț, cu handicap grav, a dispărut acum două zile, din Goruni (Tomești). Ieri a apărut în Păun (Bârnova), însetat, flămând după ce-a traversat pădurea, iar oamenii au anunțat Poliția. Aceștia n-au băgat în seamă apelul, iar bărbatul cu encefalită a dispărut din nou.

Tânărul a plecat de acasă pe 29 iunie, bănuiesc părinții că în urma lor, după ce au plecat să culeagă tei din pădure. Sesizarea prin 112 a fost făcută la 23.30, deși părinții bănuiau că a plecat de acasă pe la 15. Și aici, mama susține că, înainte de a suna la 112, ar fi mers la Poliția Tomești, pe la ora 17, să anunțe dispariția. Dar, pentru că era deja spre seară, i s-a spus să revină a doua zi dimineață, ceea ce a făcut-o să sune, mai târziu, la numărul de urgențe.

Spre seară, Ștefan Cupeț apare în satul Păun, comuna Bârnova, care, peste un deal împădurit, este la distanță mică de Goruni. Martorii povestesc cum băiatul, vizibil slăbit după ore în care a rătăcit prin pădure, a apărut la un magazin din centrul satului. Proprietarilor li s-a făcut milă de el, i-au dat apă să bea, după buze se cunoștea că-i este sete rău.

„Am încercat să discutăm cu el, nu se putea, nu se exprima bine. Era vizibil obosit, însetat și flămând. I-am dat apă, i-am dat mâncare. Un om de pe terasă a sunat imediat la Poliție, spunând că a apărut o persoană care pare a avea probleme, fără să știe nimeni atunci că este băiatul dispărut din Goruni. Nu se știa încă despre caz aici. Am așteptat Poliția undeva la 3 ore să vină, dar până să ajungă ei, băiatul a plecat. Și a fost imposibil să fie reținut cu forța, nu era normal așa ceva”, au explica proprietarii magazinului pentru REPORTER DE IAȘI.

Citește mai mult despre modul revoltător în care au acționat polițiștii ieșeni în acest caz tragic AICI

Article image
Ștefan Cupeț, cu handicap grav, a dispărut acum două zile, din Goruni (Tomești). Ieri a apărut în Păun (Bârnova), însetat, flămând după ce-a traversat pădurea, iar oamenii au anunțat Poliția. Aceștia n-au băgat în seamă apelul, iar bărbatul cu encefalită a dispărut din nou. E căutat, în prezent, cu jandarmi, câini și voluntari. IPJ îl scuză pe Garcea din Bârnova: „Alerga după alt dispărut, bolnav de COVID”. Un băiat cu han...
Autor Iulian Mofteescu Slideshow HOMEPAGE 02 Iulie 2020


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30