fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Mai 2017

Imagini impresionante, pe care le vedeţi atunci când contemplaţi marea, sunt prezentate în videoclipul "The Infinite Now", un scurtmetraj realizat de Armand Dijcks cu fotografiile australianului Ray Collins, expert în a surprinde puterea valurilor mării. Dijcks a combinat fotografiile cu un video, printr-o tehnică numită cinemagraf, realizând imagini cu adevărat fermecătoare.

 


Publicat in Naturism
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, în judeţul Buzău, unde participă la prezentarea celui mai mare zăcământ onshore de gaze naturale descoperit de statul român în ultimii 30 de ani, că resursele găsite pe platforma Caragele, în localitatea CA Rosetti, ar putea asigura independenţa energetică a ţării pentru aproximativ doi-trei ani. Grindeanu a mai spus că România este o ţară ”bogată” şi şi-ar dori să devină „un hub energetic regional”.

 


Publicat in Guvern
Acţiunile de modernizare și reamenajare a spaţiilor verzi vor continua în tot mai multe zone din Iaşi. Astfel, în perioada imediat următoare, echipele Servicii Publice SA vor executa lucrări de amenajare peisagistică în Parcul Expoziţiei, Grădina Copou, bd. Carol I, str. Păcurari. De asemenea, spaţiile verzi vor fi înfrumuseţate în zona străzilor Vasile Alecsandri, Costache Negri, Palat, Canta, Sarmisegetuza, Cerna, Ţuţora, Primăverii, Cantemir.

 


Publicat in Administratie Locala
Nu ne este necunoscut faptul că mulţi şoferi, atunci când opresc la semafor, uită de pietoni şi staţionează chiar pe trecerea de pietoni, aceştia fiind nevoiţi să facă slalom printre maşini.

 


Publicat in Media
Celebrul regizor, producător, animator, scenarist şi antreprenor american Walt Disney a scris pe o hârtie în ziua morţii sale numele şi prenumele unuia dintre cei mai căutaţi actori de azi. Nimeni nu ştie de ce.

 

Se spune că ultimul lucru pe care l-a cerut Jack Daniels înainte să moară a fost “Un alt păhărel”, Goethe a cerut „Mai multă lumină!", iar Sigmund Freud a strigat "Este absurd! Este absurd!" Iar printre toate aceste tirade de expresii de nepătruns, ultimele cuvinte ale lui Walt Disney se dovedesc a fi la rândul lor un mister.

 


Publicat in Vedete
Turcia a testat cu succes prima sa rachetă de producţie internă în apropierea regiunii de coastă Sinop, a afirmat ministrul turc al Apărării.

 

„Rachetă noastră Bora (furtună), cu o rază de acţiune de 280 km, tocmai a fost testată în Sinop. Racheta îşi va atinge ţinta din Marea Neagră în orice clipă”, a declarat joi ministrul turc al Apărării, Fikri Isik, la postul de televiziune A Haber.

 


Publicat in Panorama
Tel Drum, firma cu acţionari secreţi legată de Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanţi proprietari şi concesionari de terenuri şi imobile din sudul României, scriu jurnaliştii de la RISE Project.

 


Publicat in Parlament
Scene desprinse parcă dintr-un film tragicomic, într-un sat din judeţul Vaslui. Familia unui bărbat de 84 de ani, decedat de două zile, a sunat la 112 în timp ce se pregăteau să înmormânteze ruda, solicitând unui echipaj de ambulanţă să consulte mortul, pentru că li se părea că ar fi viu şi mişcă.

 


Publicat in Moldova
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo pentru vineri și sâmbătă. Ne așteaptă ploi puternice, descărcări electrice și vijelii.  

 


Publicat in Vremea
Protecția Copilului din Alba s-a autosesizat într-un posibil caz de abuz asupra unui minor, după ce în presa locală au apărut fotografii, furnizate de un cititor, cu o fetiță de câțiva ani care pare să fumeze dintr-o țigară, aparent la îndemnul a două femei, potrivit Agerpres.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31