fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 14 Mai 2017

O bătaie între prostituate românce în Spania a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce incidentul a fost filmat de un român în Palma de Mallorca. Tinerele s-au bătut cu sălbăticie pe motiv că și-ar fura una alteia clienții. Vă avertizăm! Imaginile vă pot afecta emoțional!

 


Publicat in Social
Reserva de la Biosfera Mariposa Monarca se află în Mexic şi este un loc magic, unde se întorc coloniile de fluturi în fiecare an. Nu întâmplător a fost declarată zonă protejată pentru migraţie, hibernare şi reproducerea fluturilor Monarh.

 


Publicat in Naturism
Poli Timişoara şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 1-1, în rundă cu numărul 10 a fazei de play-out a sezonului competiţional 2016/2017.

 


Publicat in CSMS Iasi
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit, ascunse în trusa de scule, cotiera banchetei spate şi sub capitonajul portbagajului unui autovehicul, aproximativ 3.000 de ţigarete de contrabandă, pe care o femeie cu dublă cetăţenie a încercat să le introducă ilegal în ţară.

 


Publicat in Moldova
În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control a descoperit, ascunse în două colete, două cărţi de identitate false, în autocare cu destinaţia Italia.

 

În ziua de 11 mai a.c., în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Andrei N., în vârstă de 39 de ani, conducând un autocar marca Setra, înmatriculat în România, cursă ocazională pe ruta R. Moldova-Italia.


Publicat in Moldova
Echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră din Vama Albița a descoperit, ascunse într-o mapă cu documente a unui cetățean român, 10 fiole de substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

 


Publicat in Moldova
Mai mulţi indivizi au reuşit să spargă un magazin de electrocansice din incinta mall-ului din Focşani, după ce au spart plafonul şi au coborât în interior cu ajutorul unor frânghii.

 


Publicat in Moldova
Emmanuel Macron a devenit oficial preşedintele Franţei, după ce a fost învestit în funcţie în cadrul ceremoniei care a avut loc astăzi. 

 

În schimb, cea care a furat toate privirile a fost soţia sa, Brigitte Macron. Aceasta a purtat o vestimentaţie bleu, marca Louis Vuitton, scrie presa franceză.

 


Publicat in Moda si stil
Un anunţ îngrijorător vine de la agenţia europeană de poliţie. Directorul Europol spune că atacul cibernetic fără precedent de vineri a fost doar începutul. Oficialul european susţine că luni dimineaţă vom asista la un atac şi mai puternic.

 

Asaltul informatic de acum două zile a afectat 200 de mii de adrese electronice din 150 de ţări. Potrivit specialiştilor, odată pătruns în sistem, virusul transmis de hackeri preia controlul fişierelor şi cere deţinătorului să plătească diverse sume, pentru a reintra în posesia contului.

 


Publicat in IT
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit, sâmbătă, 13 mai, pentru control un autoturism condus pe strada Libertății, din municipiul Iași, de un bărbat de 47 de ani.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31