fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 13 Iunie 2017

Un român se numără prinre cele trei persoane rănite în urma incidentului armat care a avut loc într-o gară regională din apropiere de Munchen, conform publicației germane Die Welt, citată de Agerpres.ro.

 

Românul este unul dintre cei doi bărbați, alături de un german, răniți de agresor. Cei doi s-au ales cu răni la braț și picior. Medicii spun că viețile victimelor nu sunt în pericol. În schimb, agenția  France Presse notează că românul rănit ar fi o femeie.

 


Publicat in Panorama
Anchetă complexă după o bătaie între eleve în Bârlad, județul Vaslui. O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie de câteva colege caredoreau să se răzbune. După ce a fost snopită în bătaie, fata, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital. Incidentul șocant este cercetat de polițiști.

 


Publicat in Moldova
Miliardarul Donald Friese a acordat bonusuri în valoare de câte un milion de dolari pentru doi dintre angajații săi, fiind convins că un simplu „mulțumesc” că nu este de ajuns. 

 


Publicat in Panorama
Lumea Operei din România e în doliu după ce marţi, 13 iunie, una dintre figurile emblematice ale acestei instituţii a trecut în nefiinţă. Aneta Păvălache a fost o soprană strălucită şi, după ce s-a stabilit în Franţa, a fost un apreciat cadru didactic. Ea a murit acasă, la Iași, acolo unde a venit recent, la fiica sa.

 


Publicat in Arta
Reprezentanți ai serviciilor de informații moldovene susțin că cinci diplomați ruși expulzați din Republica Moldova luna trecută erau agenți care recrutau luptători pentru insurgența susținută de Moscova în Ucraina, susțin două surse diplomatice și una guvernamentală, pentru Reuters.

 

Moldova, un fost stat sovietic care a fost mult timp subiectul unei lupte pentru influența dintre Rusia și Occident, a expulzat diplomații în 29 mai.

 


Publicat in Moldova
Un incident cu avion Tarom a avut loc marţi, pe aeroportul din Bruxelles. Aeronava care plecase spre Bucureşti a fost întoarsă din drum, din cauza unei defecţiuni tehnice.

 


Publicat in Companii
Incident șocant în Belgia cauzat chiar de un cetățean român! Un bărbat, pe care autoritățile l-au identificat doar ca Aurel C. de 44 ani, a răpit un copil de 6 ani într-o piaţă din Anderlecht, una din cele 19 comune din regiunea capitalei Bruxelles, chiar sub privirele tatălui său.

 


Publicat in Panorama
Otto Warmbier, studentul american condamnat la 15 ani de muncă într-o închisoare din Coreea de Nord pentru „activități conduse împotriva statului", a fost eliberat, a anunțat secretarul american de stat Rex Tillerson.

 

Potrivit informațiilor obținute de Washington Post de la familia tânărului, acesta s-ar afla în comă de mai bine de un an. Warmbier a intrat în comă la scurt timp după ultima sa apariție la audieri, în procesul care a avut loc la Phenian, în martie 2016.

 


Publicat in Panorama
Un consilier PSD a făcut un show de zile mari în sediul poliției din Mioveni. Bogdan Udroiu ajunsese la secție după ce s-a bătut cu un alt bărbat într-un bar din localitate.

 


Publicat in Media
De 27 de ani, cei schilodiţi trupeşte sau sufleteşte de bâtele şi pumnii minerilor aşteaptă ca vinovaţii să fie judecaţi pentru sângele vărsat. Astăzi, la exact 27 de ani de când statul condus de Ion Iliescu reprima mişcarea anticomunism din Piaţa Universităţii, dosarul Mineriadei a fost trimis pe masa instanţei.

 

Decizie simbolică luată pe 13 iunie de Parchetul General condus de Augustin Lazăr: după lungi tergiversări, dosarul Mineriadei 13 - 15 iunie 1990 a fost trimis finalmente la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, reiese dintr-un comunicat remis marţi de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul instituţiei.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30