fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 Iunie 2017

Victor Ponta, proaspăt numit în funcţia de secretar general al Guvernului, a declarat vineri seara că premierul Sorin Grindeanu a trecut "un test mafiot aproape" în ultimele trei zile, cu "ameninţări personale, aşa zise dezvăluiri personale sau tentative de mituire cu funcţii bănoase".

 

Acesta a avertizat miniştrii care şi-au depus demisia că trebuie să vină la serviciu până la publicarea decretului de schimbare din funcţie în Monitorul Oficial, riscând în caz contrar să răspundă "civil şi penal şi contravenţional".

 


Publicat in Guvern
Magistrații Tribunalului București i-au respins vineri contestația lui Cristian Boureanu, astfel încât acesta rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un polițist rutier.

 

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pe 10 iunie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1 București, iar vineri tribunalul i-a respins contestația.

 


Publicat in Justitie
Premierul Sorin Grindeanu a trimis vineri către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ocupat de Carmen Dan, şi de ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, ocupat de Sevil Shhaideh.

 


Publicat in Guvern
Liberalii se reunesc în Congres, sâmbătă, la Romexpo, pentru alegerea unui nou președinte al PNL, funcție pentru care candidează Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

 

În cadrul Congresului PNL, cu participarea a 5.000 de delegați, vor fi organizate alegeri pentru președinția PNL, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați, precum și pentru președinții Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori (CNRC) și Comisiei de Arbitraj (CA).

 


Publicat in Parlament
Parlamentarii PSD au fost obligaţi să îşi amâne concediile şi deplasările programate pentru săptămâna viitoare astfel încât să fie prezenţi la votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, decizia fiind luată la nivelul grupurilor parlamentare din cele două camere. O şedinţă a Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor programată să se desfăşoare săptămâna viitoare în judeţul Alba şi la care ar fi trebuit să participa circa 35 de deputaţi a fost anulată.

 


Publicat in Parlament
Fostul premier Victor Ponta a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Decizia a fost contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuțiile lui Mihai Busuioc, informează Agerpres.

 


Publicat in Guvern
Fostul cancelar german Helmut Kohl a murit, vineri, la vârsta de 87 de ani. Artizanul reunificării Germaniei s-a stins din viață în locuința sa din orașul Ludwigshafen, informează BBC.

 

Imobilizat în scaun cu rotile în urma unui accident vascular cerebral, Helmut Kohl a fost supus în anul 2012 unei operații dificile pe cord și, în 2015, a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, potrivit Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Un tânăr care ar fi încercat să se sinucidă din dragoste este internat în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi. Pacientul a fost spitalizat cu ambele mâini carbonizate.

 


Publicat in Sanatate
Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins propunerea de arestare a trei preoţi acuzaţi că l-au şantajat pe Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, cu un filmuleţ în care acesta ar apărea împreună cu un fost elev de seminar, în prezent preot, într-o postură compromiţătoare. Cele trei fețe bisericești au fost plasate în arest la domiciliu, impunându-le o serie de obligaţii, pe lângă interdicţia de a părăsi imobilele în care locuiesc.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în zona de frontieră un tânăr care conducea un autoturism fără să deţină permis de conducere.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4