fbpx

Items filtered by date: Marti, 06 Iunie 2017

Amal, soţia lui George Clooney, a născut, marţi 6 iunie a.c., doi gemeni, Ella şi Alexander. Purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield, a anunţat vestea naşterii în această dimineaţă şi a comunicat că: „ambii sunt fericiţi, sănătoşi şi sunt bine”, relatează situl web repubblica.it.

 


Published in Vedete
Scene șocante în satul Homița, din comuna ieșeană Cristești. Un bărbat în vârstă de 60 ani și-a ucis soacra în bătaie, pe motiv că soția îl părăsise și urma să intenteze divorț. Autorul a încercat și el să își pună capăt zilelor, dar a fost oprit de polițiști.

 


Published in Justitie
Tocmai s-a împlinit un an de când puţinii bucureşteni care au ieşit la vot i-au încredinţat Capitala - alături de un buget de peste 1 miliard de euro - primăriţei PSD Gabriela Firea. Momentul trebuia "sărbătorit" cum se cuvine, aşa că Ioana Constantin, autoarea volumului Cum să NU faci un partid politic, şi Ana-Maria Itoafă, consultant politic, au conceput un pamflet care a făcut deliciul reţelelor de socializare.

 

Vă prezentăm mai jos creaţia celor două tinere, un bilanţ tragi-comic al activităţii social-democratei, întâmpinat cu mare entuziasm de internauţi:


Published in Media
Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şaru Dornei, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la anexele ce aparţin Parohiei comunei Şaru Dornei.

 


Published in Moldova
Judecătorii Curţii Constituţionale au respins, marţi, ca inadmisibilă excepţia de neconstituţionalitate privind abuzul în serviciu ce viza sintagma „îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu", ridicată de fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, iar în ceea ce priveşte stabilirea unui prag minim peste care abuzul în serviciu să fie considerat infracţiune, CCR arată că acest lucru nu intră în sarcina sa, ci a Parlamentului sau a Guvernului.

 

„Instanţa constituţională nu are competența de a complini acest viciu normativ, întrucât şi-ar depăşi atribuţiile legale, acţionând în sfera de competență a legiuitorului primar sau delegat, aceasta fiind singura autoritate care are obligaţia de a reglementa pragul valoric sau intensitatea vătămării rezultate din comiterea faptei în cuprinsul normelor penale referitoare la infracţiunea de abuz în serviciu."

 


Published in Justitie
Panică, marți după-amiază, la piața din fața catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe rețelele de socializare că au auzit bubuituri și focuri de armă în fața monumentului turistic.

 


Published in Eveniment
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

 

Întrebat despre decizia de ultim moment privind decalarea calendarului majorărilor salariale pentru bugetari, premierul Sorin Grindeanu a răspuns: „S-a discutat, și domnul ministru (al Finanțelor - n.r.) a discutat cu doamna Lia Olguța Vasilescu. Doamna ministru a prezentat public punctul de vedere care este susținut și de ministrul de Finanțe”.

 


Published in Guvern
Primarul Iașului o ia înaintea autorităților centrale. El a anunțat într-o conferință că va acorda o distincție ieșeanului Florin Morariu, eroul de la Londra care s-a luptat cu teroriștii. Mihai Chirica a lăudat curajul lui brutarului ieșean din Londra și i-a transmis sincere felicitări pentru gestul său.

 


Published in Administratie Locala
În cadrul ciclului de conferinţe PARADIGMELE EDUCAŢIEI MODERNE – VIZIUNE, VALORI, MODELE lansat de I.S.J. Iași în 2012 are loc Simpozionul Județean MENTORATUL ÎNTRE DEZIDERAT DIDACTIC ȘI REALITATE EDUCAȚIONALĂ. DIALOGURI PROFESIONALE, al cărui obiectiv vizează definirea rolurilor pe care le îndeplinesc actorii educaționali implicați în activitatea de mentorat, dar mai ales identificarea unor exemple de bună practică și a unor soluții pentru realizarea unei colaborări eficiente între profesori mentori și profesori debutanți. Evenimentul dorește să valorifice experiența dobândită de către profesorii mentori prin proiectarea unor coordonate de perspectivă în derularea ulterioară a acestui tip de activitate.

 


Published in Educatie
Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Albiţa au depistat la controlul de frontieră o autoutilitară căutată de autorităţile din Italia, pe care un tânăr român încerca să o scoată din U.E.

 


Published in Moldova
Pagina 1 din 5

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Go to top