fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Aprilie 2019

Reţeaua de traficanţi de droguri de mare risc, din care ar face parte şi Mihai Pleşu, fiul scriitorului Andrei Pleşu, a intrat în atenţia autorităţilor în cursul anului trecut.

Publicat in Justitie
În urma minciunilor colportate în spațiul public și pe rețelele de socializare de către cotidianul BZI cu privire la ”opoziția” consilierilor locali PNL față de ”modernizarea” Spitalului ”Sfântul Spiridon”, dl. Răzvan Timofciuc, purtătorul de cuvânt al Biroului Politic Local PNL Iași și consilier local, face următoarea declarație de presă:

„Ieșenii trebuie să știe că patronul informal BZI, printr-o firmă-paravan, a acaparat spațiul verde din fața Policlinicii Spitalului ”Sf. Spiridon”. Pentru că ne-am opus distrugerii spațiului verde și am contestat modul oneros prin care a pus mâna pe acest teren, au inițiat o campanie de fake-news prin care încearcă să ne intimideze și să convingă oamenii că aleșii PNL Iași se opun modernizării Spitalului ”Sf. Spiridon”.


Publicat in Politica Locala
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Turismului detalii despre stadiul în care se află elaborarea legii turismului asumată prin programul de guvernare şi cum se adaptează executivul la necesităţile din domeniul turismului.

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar încărcat cu roţi metalice, condus de un cetăţean turc, 14 cetăţeni străini care încercau să iasă ilegal din România.

Publicat in Social
În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, echipa comună de control a descoperit 45.800 ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în podeaua, precum și în bara din spate a unui autoturism, pe care un cetățean din R.Moldova încerca să le introducă în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

Publicat in Moldova
Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați miercuri, cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins o femeie, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Justitie
Polițiștii din Răducăneni au identificat trei tineri din comuna Prisăcani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Publicat in Social
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, a fost achitat definitiv, joi, de către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul de complicitate la şantaj şi instigare la fals în declaraţii în care a fost judecat. Pe de altă parte, magistraţii l-au condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pe Sergiu Lucinschi, fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, pentru trafic de influenţă şi fals intelectual.

Publicat in Justitie
Celebra soprană născută în Iaşi Elena Moşuc a câştigat premiul pentru cea mai bună soprană la premiile internaţionale de operă „Opera Star“, considerate de către organizatori a fi Oscarurile artei lirice. Acestea sunt organizate de Fundaţia Verona per l’Arena, fiind girată de mai multe entităţi publice şi private din Europa. Decernarea a avut loc în Qatar în ultima zi a lumii trecute.

Publicat in Arta