fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 27 Iulie 2019

Marian Godină, a postat pe blogul său, sâmbătă dimineață, un material cu privire la cazul criminalului din Caracal. Polițistul-scriitor spune că de primește mesaje de la oameni, iar unele dintre ele sunt critice la adresa lui.

Publicat in Social
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a fost adus sâmbătă după-amiaza, înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Proteste au loc sâmbătă, în mai multe oraşe din ţară, oamenii fiind nemulţumiţi de felul în care au intervenit autorităţile în cazul de la Caracal. Tragedia de acolo nu este decât „un nod într-o reţea de distrugere pe care o face guvernarea”, a spus o femeie.

Publicat in Joburi
Tribunalul Dolj a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Publicat in Justitie
Polițiștii de investigații criminale au reușit să dea peste un bordel ce funcționa într-un apartament din municipiul Bacău.

Publicat in Moldova
Municipalitatea ieșeană va înființa o academie de fotbal pentru juniori. O decizie finală în acest sens a fost luată vineri, 26 iulie, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Consilierii PSD, ALDE și PMP au votat „in corpore” proiectul. Totul este, de fapt, o inginerie țintită să plătească salariile și deplasările fotbaliștilor de la Politehnica.

Publicat in Joburi
Sfântul Pantelimon este adesea numit „doctor fără de arginţi", arătându-se prin aceasta cum că el n-a umblat după averi şi s-a mulţumit cu ceea ce putea avea din rosturile lui şi nu cerea de la nimeni să-i plătească pentru binefacerile făcute. Sfântul Pantelimon este considerat ocrotitorul medicilor şi tămăduitor al bolnavilor, el este un model de doctor, slujitor şi creştin următor lui Hristos.

Publicat in Social