fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 16 Decembrie 2020

Doi muncitori au fost răniţi în urma unei explozii produse, miercuri seara, la o conductă de gaz din zona şoselei de centură a municipiului Rădăuţi, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
Prin intermediul investiţiilor la fondul sud-african Naspers (acţionarul majoritar al eMAG) şi la Prosus (compania care reuneşte operaţiunile de e-commerce ale Naspers), fondatorul Microsoft Bill Gates are expunere la eMAG, PayU, OLX, Fashion Days şi Autovit, anunță ZF, citată de Mediafax.

Publicat in Companii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins miercuri o plângere împotriva deciziei procurorilor de a clasa un dosar în care familia preşedintelui Klaus Iohannis a fost reclamată de o publicaţie online pentru că ar fi refuzat să restituie statului peste 300.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Masa de Crăciun este cea în jurul căreia se adună familia. Surprinde-i pe cei dragi cu bunătăți tradiționale, care vă vor aduce aminte de preparatele bunicii. Descoperă deliciile autohtone propuse de antreprenorii locali în galeria Palas Mall, sub hypermarketul Auchan.

Publicat in Timp Liber
Tragedie într-o parcare din Franța, unde un șofer român de camion a murit, strivit între două TIR-uri, după ce abia coborâse din cabină, scrie France Bleu, citat de Libertatea.

Publicat in Eveniment
Mai mulți membri ai unui grup infracțional specializat în camătă și proxenetism au fost aduși la audieri astăzi la audieri, la sediul DIICOT Craiova.

Publicat in Social
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) se află pe poziția a doua la nivel național dintre toate instituțiile de învățământ superior cu profil tehnic în clasamentul QS „Emerging Europe & Central Asia” University Rankings 2021.

Publicat in Educatie
Doi bărbaţi de 46 şi, respectiv, 40 de ani, din Roman, au ajuns, miercuri, la spital după ce au fost surprinşi sub o stivă de lemne la locul de muncă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Publicat in Moldova
Copreşedintele AUR, George Simion, afirmă că forurile partidului pe care îl conduce analizează „foarte serios" documentele în cazul lui Francisc Tobă, în urma acuzelor că acesta ar fi fost implicat în reprimarea Revoluţiei din 1989, dar a menţionat că va veni la Timişoara pentru a fi alături de „revoluţionari adevăraţi".

Publicat in Parlament
Caz șocant în Republica Moldova. Un elev în vârstă de 15 ani, de la Liceul Teoretic Ginta Latină din Chișinău, a ajuns la terapie intensivă, după ce a fost pedepsit, de profesoara de sport, pentru că ar fi întârziat la oră, informează publika.md, citată de Știrile Pro TV.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31