fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 21 Decembrie 2020

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, sub conducerea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T., au efectuat astăzi 17 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov și Constanța.

Publicat in Social
Mandatul lui Francisc Tobă, deputat ales pe listele Alianţei pentru Unirea Românilor, nu a fost validat, luni, de comisia de validare, a anunţat liderul AUR, George Simion.

Publicat in Parlament
De sărbători, atât Palas, cât și Iulius Mall Iași vin cu un program adaptat. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și nu reușești să termini cumpărăturile la timp, poți vizita magazinele și în Ajun, iar cafenelele și restaurantele te așteaptă pe terase.

Publicat in Timp Liber
Respectarea regulilor sanitare și petrecerea sărbătorilor de iarnă într-un format cât mai restrâns, este mesajul transmis cu doar câteva zile înainte de Crăciun de premierul intermiar, Nicolae Ciucă.

Publicat in Guvern
Căpitanul unei nave de pescuit nord-coreene a fost executat în public pentru că a ascultat posturi de radio în timp ce se afla în larg, relatează Insider.

Publicat in Panorama
În prima zi a anului 2021 Marea Britanie si Gibraltar ies din zona reglementată SEE, conform acordului de retragere, ceea ce înseamnă că se vor modifica și condițiile de roaming.

Publicat in IT
Alexander „Sasha” Kaganski, un cunoscut om de ştiinţă din Rusia, care lucra la un vaccin împotriva COVID-19, a murit la vârsta de 45 de ani. Acesta s-a prăbuşit de la etajul 14 al blocului în care locuia, informează New York Post, citat de Libertatea.

Publicat in Eveniment
În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 23 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi tăiat, fără drept, arbori din fondul forestier național, iar pentru acoperirea faptelor ar fi folosit avize de însoțire false.

Publicat in Social
Polițiștii ieşeni au intervenit ieri la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 120 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 27 de infracțiuni.

Publicat in Social
O fetiţă de doar două luni, diagnosticată cu COVID, a murit la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi. Aceasta este cea mai tânără victimă a coronavirusului din România.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31