fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 07 Martie 2020

Primarul Mihai Chirica a fost implicat, sâmbătă seara, într-un grav accident rutier la intersecția din zona Moara de Foc. Trei persoane, între care și edilul, au fost transportate la spital.

Publicat in Social
Tribunalul Bucureşti a decis sâmbătă prelungirea arestului la domiciliu în cazul medicului Mircea Beuran, în dosarul în care acesta este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui medic ocuparea unui post de asistent universitar la UMF "Carol Davila" Bucureşti.

Publicat in Justitie
Frații Micula trebuie să plătească României cheltuieli de arbitraj în procent de 75%, respectiv suma de aproximativă de 4.5 milioane de euro, după ce statul român a câștigat al doilea proces intentat de familia Micula, anunță Ministerul Finanțelor, într-un comunicat de presă.

Publicat in Justitie
Al treisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat sâmbătă, pacientul fiind un bărbat de 72 de ani din judeţul Galaţi, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Publicat in Moldova
Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Iaşi a aprobat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Candidaturile urmează a fi validate de Biroul Politic național al PNL.

Publicat in Administratie Locala
Decizia Biroului Politic Județean al PNL Iași din această seară este o mare palmă dată liberalilor, votanților acestui partid și a simpatizanților deopotrivă.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din Giurgiu împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - I.P.J. Giurgiu și ai A.N.A.F.- D.R.V. București au descoperit peste 11.616 perechi de încălțăminte, inscripţionate cu numele unei firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

Publicat in Social
Accidentul s-a produs după ce un camion de lemne şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal, anunţă reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii s-a produs incidentul.

Publicat in Social