fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Aprilie 2020

Premierul Ludovic Orban a afirmat că toți românii care vor veni în țară, începând de duminică, nu vor petrecere Paștele „în condiții normale”, ci vor intra în carantină, în centrele special amenajate în acest sens.

Publicat in Guvern
Tribunalul Tulcea a admis, sâmbătă, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunal pentru arestarea preventivă a primarului comunei Crişan, Ilie Munteanu, acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Publicat in Justitie
Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numărul total al morţilor ajungând la 146, a informat, sâmbătă seara, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Publicat in Sanatate
Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Manuela Trifan, a anunțat, sâmbătă, că au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus 74 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc și șapte pacienți care se aflau internați în această unitate medicală. Spitalul din Fălticeni a fost și el închis parțial.

Publicat in Moldova
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați a decis, vineri seara, că se impune ca toţi cetăţenii din judeţ să își acopere nasul și gura în spațiile publice.

Publicat in Moldova
Din nefericire, coronavirusul face victime și printre persoane mai tinere. Un bărbat de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de cumplita boală, deși, potrivit autorităților, nu ar fi suferit de alte afecțiuni.

Publicat in Sanatate
O aeronavă Boeing 737-800 NG a Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene a fost adaptată pentru a putea importa din China nouă tone de materiale sanitare necesare ţării noastre pentru lupta împotriva răspândirii coronavirusului, avionul cu produsele sanitare aterizând pe aeroportul Otopeni vineri seara, transmite Agerpres.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30