fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 14 Mai 2020

Conducerea Salubris a trimis la 26 de angajați TESA notificări de preaviz pentru concediere. Restructurarea este una consistentă, afectând circa 15% din personalul de la Birouri.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Conducerea Salubris a trimis la 26 de angajați TESA notificări de preaviz pentru concediere. Restructurarea este una consistentă, afectând circa 15% din personalul de la Birouri.

Publicat in Anchete
Dosarul de luare de mită vizând 16 inculpaţi, printre care şi angajaţi de la Registrul Auto Român (RAR), în care au fost efectuate percheziţii şi arestări în luna septembrie 2019, a fost înaintat spre judecată, a anunţat, joi, prim procurorul Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Publicat in Justitie
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă care prevede recalcularea drepturilor salariale ale poliţiştilor care au un salariu lunar mai mic decât nivelul maxim aflat în plată, pentru fiecare funcţie, grad, treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, dacă îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Încă şapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit în România, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 1.053, informează, joi seara, Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că dacă „situaţia se va înrăutăţi şi datele vor arăta un număr galopant de infectări" cu noul coronavirus, nu va ezita să declare din nou stare de urgenţă.

Publicat in Presedintie
Guvernul a modificat legislația din Educație, astfel încât nu vor avea loc examenele de competențe la probele orale de Bacalaureat iar recunoașterea acestora se va echivala.

Publicat in Educatie
Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat că începând de luni va relua activitatea cu publicul în toată țara, excepție făcând zonele aflate în carantină. Astfel, românii vor putea să își reînnoiască permisul de conducere sau să își înmatriculeze mașina începând cu data de 18 mai.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat în zona de competenţă, un cetăţean român care deținea într-o ambarcaţiune, cantitatea de 1.000 litri produs petrolier, fără documente justificative.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 2.980 pachete cu țigări, în valoare de 34.866 lei. În urma acţiunii, un cetăţean ucrainean, implicat în activitatea de contrabandă, a fost reţinut de către autorităţile de frontieră din ţara vecină.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4